Про ці секрети ви могли не знати: використовуйте їх — і пиріжки вийдуть ідеальними

Читать на русском
Автор
1146
Ділимося основними нюансами
Ділимося основними нюансами. Фото shuba.life

Хитрості знадобляться до Масляної і не тільки

Не за горами одне з найвеселіших свят — Масляна. Традиційно на це свято печуть найрізноманітніші пиріжки та пригощають ними близьких та гостей.

Приготування цієї випічки – завдання непросте, та й вибрати найкращий рецепт дуже складно. Разом з FoodOboz поділимося основними правилами для приготування ідеального тіста для пиріжків.

Як приготувати ідеальне тісто для пиріжків.

Саме від дріжджів залежить, яким вийде тісто та як воно підійде. Тому найкраще використовувати лише свіжий продукт.

Молоко надає пиріжкам надзвичайної легкості та приємного аромату. Тому найкраще в тісто додавати теплий та свіжий продукт.

Хочете, щоб тісто вийшло в міру вологим, здобним і з рівномірною структурою? Тоді краще використовувати рослинну олію(1 – 2 ст. л.) та вершкове масло.

Для приготування ідеальних пиріжків не варто шкодувати яєць, особливо жовтків. Завдяки їм випічка вийде дуже приємного золотистого кольору, з приголомшливим ароматом та відмінним смаком. До того ж яйця скріплюють усі інгредієнти, щоб тісто не розсипалося під час термообробки.

Борошно для пиріжків підходить лише високої якості. Обов’язково потрібно його просіяти 2-3 рази. Тоді борошно збагатиться киснем і випічка вийде дуже повітряною та легкою.

Раніше ми розповідали, які страви готують на Масляну. Серед них і тушкована капуста, і риба, і наваристий борщ.