Від "Бабки Єльки" за секунду не залишиться ні шматочка: весь секрет — у начинці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 43339
Близькі стоятимуть біля сковороди, поки смажаться пиріжки
Ароматні смажені пиріжки з різноманітними начинками завжди відмінна ідея для ситного перекушування. Ними можна поласувати вдома або взяти з собою на роботу або до школи.
Сьогодні Smachnonews ділиться рецептом незвичайних пиріжків із квашеною капустою. Близьких приємно здивує м’яке тісто, а кисла капуста лише підкреслить його ніжний смак.
Як приготувати пиріжки з кислою капустою "Баба Єлька"
Інгредієнти
Для тіста:
- 1 кг картопляного пюре;
- 150 мл молока 32%;
- 250 г борошна;
- 3 яйця;
- 4 ст. л. рослинного масла;
- 0,5 ч. л. солі.
Для начинки:
- 1 цибулина;
- 1 кг квашеної капусти;
- 2 ст. л. рослинної олії.
Спосіб приготування:
- Для приготування картопляного пюре відварюємо до готовності очищену та вимиту картоплю. Зливаємо воду, розминаємо картоплю. Додаємо збиті яйця, борошно, солимо, все ретельно перемішуємо.
- Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Разом із квашеною капустою відправляємо в розігріту сковороду з рослинною олією і тушкуємо протягом 15 хвилин.
- Посипаємо борошном робочу поверхню, обкатуємо тісто в борошні та формуємо довгу ковбасу. Розрізаємо її на однакові шматочки завтовшки 3 см кожен. Розплющуємо руками, викладаємо начинку, защипаємо кожен пиріжок.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо пиріжки на середньому вогні до рум’яності, періодично перевертаючи.
Готові пиріжки з соусом тартар і насолоджуватися. Це надзвичайно смачно.