Від "Бабки Єльки" за секунду не залишиться ні шматочка: весь секрет — у начинці

Читать на русском
Автор
43420
Готуються швидко, з’їдаються ще швидше
Готуються швидко, з’їдаються ще швидше. Фото popoisty.com

Близькі стоятимуть біля сковороди, поки смажаться пиріжки

Ароматні смажені пиріжки з різноманітними начинками завжди відмінна ідея для ситного перекушування. Ними можна поласувати вдома або взяти з собою на роботу або до школи.

Сьогодні Smachnonews ділиться рецептом незвичайних пиріжків із квашеною капустою. Близьких приємно здивує м’яке тісто, а кисла капуста лише підкреслить його ніжний смак.

Як приготувати пиріжки з кислою капустою "Баба Єлька"

Інгредієнти

Для тіста:

  • 1 кг картопляного пюре;
  • 150 мл молока 32%;
  • 250 г борошна;
  • 3 яйця;
  • 4 ст. л. рослинного масла;
  • 0,5 ч. л. солі.

Для начинки:

  • 1 цибулина;
  • 1 кг квашеної капусти;
  • 2 ст. л. рослинної олії.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування картопляного пюре відварюємо до готовності очищену та вимиту картоплю. Зливаємо воду, розминаємо картоплю. Додаємо збиті яйця, борошно, солимо, все ретельно перемішуємо.
  2. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Разом із квашеною капустою відправляємо в розігріту сковороду з рослинною олією і тушкуємо протягом 15 хвилин.
  3. Посипаємо борошном робочу поверхню, обкатуємо тісто в борошні та формуємо довгу ковбасу. Розрізаємо її на однакові шматочки завтовшки 3 см кожен. Розплющуємо руками, викладаємо начинку, защипаємо кожен пиріжок.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо пиріжки на середньому вогні до рум’яності, періодично перевертаючи.

Готові пиріжки з соусом тартар і насолоджуватися. Це надзвичайно смачно.