Сантехніка та ванна знову засяють: копійчані засоби повернуть білизну

Читать на русском
Автор
Сантехніка знову стане чистою
Сантехніка знову стане чистою

Цей лайфхак вам знадобиться

Навіть найохайніші господині часом стикаються з проблемою нальоту та плям не лише на унітазі, а й на іншій сантехніці. Хтось вважає за краще вирішувати проблему за допомогою хімії в той час, як інші люблять використовувати народні засоби.

Сьогодні ми розповімо про копійчані лайфхаки, завдяки яким сантехніка знову засяє. А поділилися ними на порталі "Бєлновини".

Як прибрати жовтизну та старий наліт із сантехніки

Так, щоб відчистити ванну від жовтизни, можна використовувати звичайну харчову соду. Для цього її потрібно змішати з водою до утворення кашки. Після цього потрібно нанести пасту на півгодини на ванну і трохи потерти, залишити на 30 хвилин. Далі знову потерти особливо складні забруднення та змити розчин теплою водою. Сода також видаляє іржу. Для більшої ефективності губку можна змочити оцтом.

Для відновлення чистоти та блиску сантехніки можна скористатися сумішшю перекису водню та нашатирного спирту. Просто змішайте в пропорції 1:3 і нанесіть на поверхню ванни. Після ретельного натирання залиште на кілька хвилин, потім змийте розчин теплою водою.

Раніше "Телеграф" публікував три надійні способи прочистити засмічення в раковині. За допомогою підручних засобів це буде нескладно зробити.