Ні цукру, ні борошна: цю шарлотку ви швидко приготуєте, кохана — так само швидко з’їсть

Читать на русском
Автор
13998
З її приготуванням впорається будь-який
З її приготуванням впорається будь-який. Фото receptisalatov.com

За таку смакоту кохана точно подякує

Якщо хочеться порадувати кохану жінку на 8 Березня, ідеальний варіант – яблучна шарлотка. Готується вона швидко, так само швидко і з’їдається.

Шарлотка за рецептом Shuba здивує вашу жінку, адже в ній немає грама цукру. Замість борошна ми візьмемо вівсянку, яка під впливом теплого молока перетворюється на ніжну масу. За бажанням до пирога можна додати трохи тертих горіхів та кілька шматочків шоколаду – і пиріг вийде неймовірним.

Як приготувати шарлотку без цукру та борошна

Інгредієнти на 4 порції:

  • молоко 2,5% — 100 мл;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • пластівці вівсяні – 150 г;
  • розпушувач – 5 г;
  • яблуко – 2 шт.;
  • кориця мелена – на свій смак.

Додатково:

  • мелені горіхи, шоколад – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Вівсянку заливаємо гарячим молоком, накриваємо кришкою та залишаємо.
  2. Тим часом збиваємо яйця до білого кольору та додаємо їх до запареної вівсянки. Туди ж всипаємо розпушувач, ретельно перемішуємо вінчиком.
  3. Чистимо яблука, прибираємо серцевину, м'якуш нарізаємо на тонкі скибочки та відправляємо на дно застеленої форми (кілька шматочків потрібно залишити).
  4. Посипаємо яблука корицею, заливаємо тістом і викладаємо решту яблук. Зверху прикрашаємо подрібненими горіхами шматочками шоколаду.
  5. Деко відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Готову шарлотку подаємо з улюбленим напоєм. Смачного!