Кава з пінкою краща, ніж у кав’ярні: як приготувати її вдома без кавомашини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19419
Ділимось секретом пишної і стабільної кавової пінки
Ми розповідали, які помилки у приготуванні кави роблять її несмачною. Тепер ділимось цікавим рецептом, який допоможе в домашніх умовах приготувати каву з дуже пишною та гладенькою пінкою, просто як у капучино в кав’ярнях.
Найзручніше готувати цей напій у глибокій та широкій чашці. Як приготувати капучино з розчинної кави, розповіли на порталі SHUBA.
Інгредієнти:
- 2 ст. л. розчинної кави
- 4 ч. л. цукру
- 200 мл молока 3,2%
Спосіб приготування:
- Змішуємо каву та цукор. Для цього у чашці з'єднуємо розчинну каву та цукор.
- Додаємо 1 чайну ложку води. Ретельно розмішуємо до освітлення суміші.
- Продовжуємо розмішувати. Коли суміш загусне й набуде помаранчевого відтінку, додаємо ще 1 чайну ложку води.
- Повторюємо цей крок, доки суміш не стане пишною, м'якою й пухкою, повною малесеньких бульбашок. Паралельно доводимо молоко до кипіння.
- Кавову суміш викладаємо у філіжанку. Залежно від бажаної міцності напою, слід використовувати більше або менше суміші.
- З висоти наливаємо гаряче молоко в філіжанку, щоб воно запінилося. Ретельно розмішуємо суміш з молоком. Додаємо зверху ще кілька ложок кавової суміші та розмішуємо.
Напій слід пити одразу — він сподобається любителям солодкої кави. Також ми розповідали, які додатки до кави псують смак напою.