Чудовий подарунок коханій до свята: цей десерт ви приготуєте за півгодини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11958
Швидко готується, із задоволенням з’їдається
Не за горами 8 Березня і багато кулінарів хочуть порадувати кохану жінку смачними стравами. Відмінний інгредієнт для простого десерту – тонкий лаваш. Саме з нього страви просто готуються, але виходять надзвичайно смачними.
На приготування апетитного пирога з яблуками за рецептом Today знадобляться прості інгредієнти та півгодини часу. Однак будьте впевнені: спробувавши таку смакоту раз, жінка проситиме її щодня.
Як приготувати пиріг з лаваша та яблук
Інгредієнти:
- тонкий лаваш — 1 шт.;
- яблука – 5 шт.;
- цукор – 150 г;
- вершкове масло – 50 г;
- яйця – 4 шт.;
- сметана – 200 г;
- цукрова пудра – 50 г;
- ванільний цукор – 1 пакетик;
- вершкове масло – для змащування форми.
Спосіб приготування:
- У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо цукор і чекаємо, поки він розчиниться.
- Яблука миємо, видаляємо серцевину, нарізаємо тонкими часточками та відправляємо в сковороду з вершковим маслом та цукром. Тушкуємо протягом 5 хвилин і знімаємо з вогню сковороду.
- Лаваш рвемо на невеликі шматочки та частину викладаємо на дно змащеною вершковим маслом форми для запікання. Зверху викладаємо яблука та чергуємо. Останнім шаром має бути лаваш.
- В окремій мисці до однорідної консистенції збиваємо сметану, яйця, цукрову пудру та ванільний цукор. Отриманою сумішшю заливаємо пиріг і відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
Готовий пиріг розрізаємо порційно і подаємо з улюбленим напоєм. Коханій сподобається таке частування.