Чудовий подарунок коханій до свята: цей десерт ви приготуєте за півгодини

Читать на русском
Автор
11958
Кохана поцілує за таку смакоту
Кохана поцілує за таку смакоту. Фото lifestyle.today.ua

Швидко готується, із задоволенням з’їдається

Не за горами 8 Березня і багато кулінарів хочуть порадувати кохану жінку смачними стравами. Відмінний інгредієнт для простого десерту – тонкий лаваш. Саме з нього страви просто готуються, але виходять надзвичайно смачними.

На приготування апетитного пирога з яблуками за рецептом Today знадобляться прості інгредієнти та півгодини часу. Однак будьте впевнені: спробувавши таку смакоту раз, жінка проситиме її щодня.

Як приготувати пиріг з лаваша та яблук

Інгредієнти:

  • тонкий лаваш — 1 шт.;
  • яблука – 5 шт.;
  • цукор – 150 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • сметана – 200 г;
  • цукрова пудра – 50 г;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • вершкове масло – для змащування форми.

Спосіб приготування:

  1. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо цукор і чекаємо, поки він розчиниться.
  2. Яблука миємо, видаляємо серцевину, нарізаємо тонкими часточками та відправляємо в сковороду з вершковим маслом та цукром. Тушкуємо протягом 5 хвилин і знімаємо з вогню сковороду.
  3. Лаваш рвемо на невеликі шматочки та частину викладаємо на дно змащеною вершковим маслом форми для запікання. Зверху викладаємо яблука та чергуємо. Останнім шаром має бути лаваш.
  4. В окремій мисці до однорідної консистенції збиваємо сметану, яйця, цукрову пудру та ванільний цукор. Отриманою сумішшю заливаємо пиріг і відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

Готовий пиріг розрізаємо порційно і подаємо з улюбленим напоєм. Коханій сподобається таке частування.