Не торт і не котлета: за рецептом "Київського" салату бігатимуть усі

Читать на русском
Автор
2414
Неймовірна страва із простих інгредієнтів
Неймовірна страва із простих інгредієнтів. Фото sensatsiya.com

Не сядете за стіл без цього салату

Без різноманітних салатів важко уявити наше життя. Ми готуємо їх і для сімейного обіду чи вечері, і до святкового столу.

Сьогодні разом із "Сенсацією" пропонуємо урізноманітнити меню смачним "Київським" салатом. Це чудова альтернатива звичним стравам. Готується він із бюджетних інгредієнтів дуже швидко і просто: кілька хвилин – і смакота на столі. Він настільки сподобається близьким та друзям, що вони ходитимуть за вами та благатимуть поділитися рецептом.

Як приготувати "Київський" салат

Інгредієнти:

  • копчена грудка або стегенця – 200 г;
  • огірок – 1 шт.;
  • перець солодкий – 1 шт.;
  • курячі яйця – 3 – 4 шт.;
  • кукурудза – 100 г;
  • твердий сир – 150 г;
  • зелена цибуля, майонез – до смаку.

Спосіб приготування

  1. Свіжий огірок та болгарський перець нарізаємо соломкою та відправляємо у глибокий салатник.
  2. Копчене м’ясо теж нарізаємо соломкою і відправляємо салатник до підготовлених інгредієнтів.
  3. Курячі яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо, нарізаємо соломкою і також відправляємо в салатник.
  4. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину. Твердий сир натираємо на великій тертці. Також викладаємо їх до підготовлених інгредієнтів. Туди ж додаємо подрібнену зелену цибулю.
  5. Салат заправляємо майонезом, за бажанням солимо і перчимо. Все ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.

Ще один чудовий варіант побалувати своїх близьких — це буряковий салат. Ви не повірите, як це смачно.