Якщо ви любите шоколад, терміново готуйте це печиво: легендарна випічка з тріщинками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Розсипчасте, неймовірно ароматне печиво](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/27/c802b1e7-e9e55f33ff46f34a999f9dff7263f277.jpg?v=4557_1)
Випічка виходить красивою та смачною
Любителі шоколаду, напевно, вже випробували безліч рецептів приготування випічки з ним. Хтось спік шоколадний пиріг, інші робили десерти, а хтось навіть зробив шоколадну пасту вдома.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати легендарне мармурове печиво з тріщинками. Воно виходить ніжним, трохи вологим усередині та хрустким зовні. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати шоколадне печиво
Інгредієнти:
- 30 г вершкового масла;
- 100 г цукру;
- 1 яйце;
- 120 г шоколаду;
- 2 г солі;
- 5 г розпушувача;
- 150-180 г борошна;
- цукрова пудра для посипання – за бажанням;
Спосіб приготування:
- Шоколад і масло поставити на водяну баню, розтопити, остудити.
- У цукор додати яйце, перемішати.
- Додати масло з шоколадом і сіллю, перемішати.
- Додати розпушувач та борошно, замісити тісто.
- Сформувати печиво, обваляти їх у цукровій пудрі.
- Викласти печиво на застелений пергаментом лист.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 10 хвилин.
А якщо ви любите шоколад, приготуйте найсмачніший торт без випічки з горіхами та чорносливом. Він готується просто і виходить напрочуд смачним.