Якщо ви любите шоколад, терміново готуйте це печиво: легендарна випічка з тріщинками

Читать на русском
Автор
Розсипчасте, неймовірно ароматне печиво
Розсипчасте, неймовірно ароматне печиво. Фото say7.info

Випічка виходить красивою та смачною

Любителі шоколаду, напевно, вже випробували безліч рецептів приготування випічки з ним. Хтось спік шоколадний пиріг, інші робили десерти, а хтось навіть зробив шоколадну пасту вдома.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати легендарне мармурове печиво з тріщинками. Воно виходить ніжним, трохи вологим усередині та хрустким зовні. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".

Як приготувати шоколадне печиво

Інгредієнти:

  • 30 г вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 120 г шоколаду;
  • 2 г солі;
  • 5 г розпушувача;
  • 150-180 г борошна;
  • цукрова пудра для посипання – за бажанням;

Спосіб приготування:

  1. Шоколад і масло поставити на водяну баню, розтопити, остудити.
  2. У цукор додати яйце, перемішати.
  3. Додати масло з шоколадом і сіллю, перемішати.
  4. Додати розпушувач та борошно, замісити тісто.
  5. Сформувати печиво, обваляти їх у цукровій пудрі.
  6. Викласти печиво на застелений пергаментом лист.
  7. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 10 хвилин.

А якщо ви любите шоколад, приготуйте найсмачніший торт без випічки з горіхами та чорносливом. Він готується просто і виходить напрочуд смачним.