Забудете про магазинну "Нутеллу": приготуйте цю шоколадну пасту за копійки

Читать на русском
Автор
547
Чудове доповнення до ранкового тосту
Чудове доповнення до ранкового тосту. Фото vimo.fitness

Шоколадна паста виходить ситною та ніжною

Напевно кожен пам'ятає з дитинства смак улюбленої "Нутелли", яку так смачно було їсти, намазавши на хліб. Не менш смачну шоколадну пасту можна приготувати вдома за копійки.

Вона може бути доповненням до сніданку або пасту можна використовувати при готуванні печива або пирогів. А рецептом із нами поділилися на Facebook-сторінці "Кулінарні рецепти".

Як приготувати шоколадну пасту

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 3 скл.;
  • какао — 2 ст. л.;
  • борошно — 4 ст. л.;
  • ванільний цукор — 1 пак.;
  • фундук — 1 скл.;
  • масло вершкове — 1 ч. л.;
  • молоко — 2 скл.

Спосіб приготування:

  1. Яйця добре розтерти з цукром.
  2. Додати борошно, какао, перемішати.
  3. Горіхи перебити в блендері до крихти, додати до суміші.
  4. Додати вершкове масло, ванільний цукор, перемішати.
  5. Додати молоко, знову перемішати.
  6. Всю отриману суміш поставити на маленький вогонь, варити помішуючи до загустіння.
  7. Перекласти пасту у баночку і, коли вона вистигне, прибрати у холодильник.

Раніше ми писали, як приготувати печиво з шоколадними краплями. Воно виходить ніжним та розсипчастим.