Всі змішали — і в духовку: рулет виходить смачнішим за покупні солодощі

Читать на русском
Автор
25509
Ніжна начинка та пишне тісто
Ніжна начинка та пишне тісто. Фото shuba.life

Відмінно навіть до святкового столу

Ароматна, апетитна шарлотка подобається, мабуть, усім. Готується цей пиріг дуже просто, а результат не залишає байдужим нікого.

Якщо хочеться урізноманітнити меню та порадувати близьких смачною випічкою, разом зі Shuba пропонуємо приготувати яблучний рулет. Бюджетна та проста у приготуванні випічка вразить усіх. Приготуйте — і не зупиніться, поки не з’їсте весь.

Як приготувати яблучний рулет

Інгредієнти на 3 порції:

  • яйця курячі – 4 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • цукор ванільний – 1 ч. л.;
  • борошно — 120 г;
  • розпушувач – 1/2 ч. л.;
  • яблуко – 4 шт.

Додатково:

  • кориця мелена – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збиваємо разом зі звичайним та ванільним цукром до білого кольору. В отриману масу всипаємо борошно та розпушувач, знову ретельно збиваємо.
  2. Чистимо яблука, натираємо їх на тертці та за бажанням перемішуємо їх із цукром та корицею на свій смак. Викладаємо їх на застелене пергаментним папером деко, рівномірно розподіляємо по поверхні.
  3. На яблука виливаємо приготовлене тісто та розподіляємо. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
  4. Готовому пирогу даємо трохи охолонути, знімаємо пергамент, скручуємо в рулет і прикрашаємо цукровою пудрою.

Чи любите випічку з яблуками? Приготуйте яблучний пиріг нашвидкуруч - і близькі вас поцілують.