Всі змішали — і в духовку: рулет виходить смачнішим за покупні солодощі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 25420
Відмінно навіть до святкового столу
Ароматна, апетитна шарлотка подобається, мабуть, усім. Готується цей пиріг дуже просто, а результат не залишає байдужим нікого.
Якщо хочеться урізноманітнити меню та порадувати близьких смачною випічкою, разом зі Shuba пропонуємо приготувати яблучний рулет. Бюджетна та проста у приготуванні випічка вразить усіх. Приготуйте — і не зупиніться, поки не з’їсте весь.
Як приготувати яблучний рулет
Інгредієнти на 3 порції:
- яйця курячі – 4 шт.;
- цукор – 100 г;
- цукор ванільний – 1 ч. л.;
- борошно — 120 г;
- розпушувач – 1/2 ч. л.;
- яблуко – 4 шт.
Додатково:
- кориця мелена – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Яйця збиваємо разом зі звичайним та ванільним цукром до білого кольору. В отриману масу всипаємо борошно та розпушувач, знову ретельно збиваємо.
- Чистимо яблука, натираємо їх на тертці та за бажанням перемішуємо їх із цукром та корицею на свій смак. Викладаємо їх на застелене пергаментним папером деко, рівномірно розподіляємо по поверхні.
- На яблука виливаємо приготовлене тісто та розподіляємо. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
- Готовому пирогу даємо трохи охолонути, знімаємо пергамент, скручуємо в рулет і прикрашаємо цукровою пудрою.
Чи любите випічку з яблуками? Приготуйте яблучний пиріг нашвидкуруч - і близькі вас поцілують.