При приготуванні шарлотки не викидайте яблучну шкірку: з її допомогою каструлі стануть чистішими.

Читать на русском
Автор
2748
Ви могли про це не знати
Ви могли про це не знати. Фото Pexels

Вам точно знадобиться ця хитрість

Хто з нас не любить соковиті яблуки? Ці смачні та корисні фрукти доступні нам цілий рік – і влітку, і взимку. Ми навчилися додавати їх у різноманітні салати, готуємо з яблуками ніжну печінку. Та й десертів з цим фруктом ми вже готували видимо-невидимо.

Дуже часто при приготуванні страв яблука необхідно очистити від шкіри. Однак не потрібно її викидати — шкірка стане в пригоді для розв'язання однієї проблеми. Хитрим лайфхаком ділиться "ТСН".

Як можна використовувати шкірку для яблук

Виявляється, шкірка від яблук містить велику кількість оцтової кислоти, яка входить у реакцію з алюмінієм. Цей факт допоможе нам позбавитися нагару на каструлях і повернути блиск посуду.

Як очистити каструлі за допомогою яблук

Очистьте 2-3 яблука. Шкірку наріжте на маленькі шматочки, відправте в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і залиште на кілька хвилин, щоб рідина зі шкірками подіяла.

Ви будете задоволені результатом: нагар швидко зникне і каструля стане чистою. До того ж у процесі чищення виділятиметься приємний запах – він стане природним освіжувачем повітря на кухні.

Телеграф також ділився іншими хитрощами, як відмити каструлі до ідеальної чистоти. Ви здивуєтеся, як це просто та швидко.