Дуже смачно та неймовірно просто: такий салат з’їдять першим навіть на святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 662
![Салат, який ніколи не набридне](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/ff/2b82f39b-6bdac574b58fd3d98b5ca04621ed3ff6.jpg?v=6475_1)
За рецептом страви полюватимуть усі гості
Якщо ви шукаєте особливий рецепт до святкового столу, радимо приготувати салат із курячого філе з ананасом. Його пікантний смак сподобається всім.
Особливої нотки надасть страві консервований ананас і запечений болгарський перець, а майонез можна замінити сметаною. Незвичайним рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати м'ясний салат з ананасом
Інгредієнти на 4 порції:
- куряче філе – 300 г;
- огірок – 3 шт.;
- перець болгарський червоний – 2 шт.;
- ананас консервований – 500 г;
- волоські горіхи – 50 г;
- майонез 67% — 50 г;
- сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо і відварюємо до готовності. Даємо йому охолонути, розуміємо на волокна і відправляємо в салатник.
- Огірок та консервований ананас нарізаємо довільними кубиками. Подрібнюємо волоські горіхи. Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник куряче філе.
- У розігрітій до 200 градусів духовці запікаємо перець протягом 30 хвилин. Коли він охолоне, чистимо від шкірки та насіння, нарізаємо кубиками та відправляємо в салат.
- Солимо на свій смак, заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.
А якщо у вас вдома є трохи оселедця, пропонуємо приготувати незвичайну закуску. Спробуйте — і готуватимете так постійно.