Дуже смачно та неймовірно просто: такий салат з’їдять першим навіть на святковому столі

Читать на русском
Автор
662
Салат, який ніколи не набридне
Салат, який ніколи не набридне. Фото shuba.life

За рецептом страви полюватимуть усі гості

Якщо ви шукаєте особливий рецепт до святкового столу, радимо приготувати салат із курячого філе з ананасом. Його пікантний смак сподобається всім.

Особливої нотки надасть страві консервований ананас і запечений болгарський перець, а майонез можна замінити сметаною. Незвичайним рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати м'ясний салат з ананасом

Інгредієнти на 4 порції:

  • куряче філе – 300 г;
  • огірок – 3 шт.;
  • перець болгарський червоний – 2 шт.;
  • ананас консервований – 500 г;
  • волоські горіхи – 50 г;
  • майонез 67% — 50 г;
  • сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо і відварюємо до готовності. Даємо йому охолонути, розуміємо на волокна і відправляємо в салатник.
  2. Огірок та консервований ананас нарізаємо довільними кубиками. Подрібнюємо волоські горіхи. Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник куряче філе.
  3. У розігрітій до 200 градусів духовці запікаємо перець протягом 30 хвилин. Коли він охолоне, чистимо від шкірки та насіння, нарізаємо кубиками та відправляємо в салат.
  4. Солимо на свій смак, заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.

А якщо у вас вдома є трохи оселедця, пропонуємо приготувати незвичайну закуску. Спробуйте — і готуватимете так постійно.