Дешевше закуски ви не знайдете: просто змішайте моркву та оселедець
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 982
Спробуйте це дуже смачно
Зазвичай ми подаємо оселедець разом із картопляним пюре або ж готуємо з нього класичну "Шубу". А ось сьогодні ми здивуємо вас незвичайною закускою.
Для такої страви вам потрібна невелика кількість простих продуктів і зовсім небагато часу – ви приготуєте її за пару помахів руки. Головне — дочекатися, поки така смакота від "Бабусиних рецептів" настоїться. Ну що йдемо готувати?
Як приготувати закуску з оселедця
Інгредієнти:
- свіжа морква – 200 г;
- цибуля -1 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- олія соняшникова – 50 мл;
- цукор — 1 ч. л.;
- оцет 9% — 1 ст. л.
- соєвий соус – 1 ст. л.
- сіль — щіпка;
- перець чорний мелений – 0,5 ч. л.;
- перець червоний гострий – 0,5 ч. л.;
- кунжут – 1 – 2 ст. л.;
- оселедець слабосолона — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Сиру моркву чистимо, натираємо на тертці для моркви по-корейськи та викладаємо в салатник.
- Цибуля і часник чистий, подрібнюємо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до прозорості. Викладаємо в салатник на моркву.
- Туди ж додаємо цукор, чорний мелений перець, перець, оцет та соєвий соус, за бажанням солимо і все ретельно перемішуємо.
- Оселедець чистимо від шкірки та кісточок. Філе нарізаємо тонкими шматочками та відправляємо в салатник.
- Все знову перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 2-3 години.
До речі, з оселедця можна приготувати незвичайний салат. Спробуйте раз — і він завжди буде на вашому столі.