Аж за вухами тріщатиме: рецепт ніжного салату з печінкою

Читать на русском
Автор
816
Салат з печінкою - це не лише смачно, але й корисно  (зображення створено за допомогою ШІ) Новина оновлена 01 березня 2024, 10:48
Салат з печінкою - це не лише смачно, але й корисно (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як приготувати салат з печінкою.

Салати з печінкою – це не лише ситна та смачна страва, але й джерело корисних вітамінів та мікроелементів. Печінка багата на залізо, мідь, цинк, вітаміни групи B, A, D, E, які необхідні для здоров'я людини.

А ще цей салат дуже просто та швидко готується. Про це пише Уніан.

У цій статті ми поділимося з вами рецептами салатів з печінкою, які прикрасять ваш стіл та порадують вишуканим смаком.

1. "Пікантна симфонія": салат з печінки та овочів

  • Інгредієнти:
  1. 300 г курячої або яловичої печінки
  2. 1 цибулина
  3. 1 морква
  4. 2 мариновані огірки
  5. 100 г зеленого горошку
  6. майонез
  7. зелень
  8. сіль, перець
  • Приготування:
  1. Печінку промити, відварити до готовності, охолодити та нарізати соломкою.
  2. Цибулю дрібно нарізати та обсмажити до золотистого кольору.
  3. Моркву натерти на крупній тертці та обсмажити.
  4. Мариновані огірки нарізати кубиками.
  5. Змішати всі інгредієнти, додати майонез, сіль, перець, зелень.

2. "Ніжність на тарілці": салат з печінки та сиру

  • Інгредієнти:
  1. 300 г курячої печінки
  2. 100 г твердого сиру
  3. 2 яйця
  4. 1 цибулина
  5. майонез
  6. зелень
  7. сіль, перець
  • Приготування:
  1. Печінку промити, відварити до готовності, охолодити та подрібнити в блендері.
  2. Цибулю дрібно нарізати та обсмажити до золотистого кольору.
  3. Яйця відварити, натерти на крупній тертці.
  4. Сир натерти на крупній тертці.
  5. Змішати печінку, цибулю, яйця, сир, майонез, сіль, перець.
  6. Викласти салат на тарілку, прикрасити зеленню.

3. "Екзотична феєрія": салат з печінки та ананасів

  • Інгредієнти:
  1. 300 г курячої печінки
  2. 1 банка консервованих ананасів
  3. 1 цибулина
  4. 100 г твердого сиру
  5. майонез
  6. зелень
  7. сіль, перець
  • Приготування:
  1. Печінку промити, відварити до готовності, охолодити та нарізати соломкою.
  2. Цибулю дрібно нарізати та обсмажити до золотистого кольору.
  3. Ананаси нарізати кубиками.
  4. Сир натерти на крупній тертці.
  5. Змішати печінку, цибулю, ананаси, сир, майонез, сіль, перець.
  6. Викласти салат на тарілку, прикрасити зеленню.

Також ми ділились рецептом апетитної закуски з оселедцем. Крім того, зверніть увагу на рецепт апетитного та соковитого салату.