Після цієї "Луїзи" гості оближуть тарілки: ця страва стане головною навіть на святковому столі

Читать на русском
Автор
1547
Яскравий салат прикрасить будь-який стіл
Яскравий салат прикрасить будь-який стіл. Фото focus.ua

Відмінна альтернатива звичним салатам

Якщо ви готуєте з оселедця тільки звичну Шубу, ми вас здивуємо. З цією рибкою вийде фантастичний салат "Луїза".

Поєднання зелені, плавленого сиру та оселедця в ньому подарує зовсім новий смак і перетворить гуляння на королівський прийом. Рецептом ділиться "Фокус".

Як приготувати салат "Луїза"

Інгредієнти:

  • філе оселедця – 2 шт.;
  • яйця курячі варені – 5 шт.;
  • картопля варена – 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • огірки мариновані – 100 г;
  • зелена цибуля – 50 г;
  • оцет (9%) – 2 ч. л;
  • цукор — 3 ч. л.;
  • плавлений сир – 150 г;
  • майонез, сіль перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Варену картоплю очищаємо від шкірки, натираємо на великій тертці викладаємо на пласку тарілку першим шаром. Солимо, за бажанням додаємо спеції та змащуємо майонезом.
  2. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями, складаємо в миску, наливаємо воду так, щоб вона покрила цибулю. Додаємо цукор та оцет, залишаємо маринуватися, після чого зливаємо маринад і викладаємо наступним шаром.
  3. Нарізаємо філе оселедця невеликими кубиками, відправляємо на цибулю та змащуємо майонезом.
  4. Варені яйця чистимо і ділимо на жовток та білок. Білок натираємо на тертці, викладаємо на рибу, змащуємо майонезом, за бажанням додаємо спеції та посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею.
  5. На тертці натираємо плавлений сир, змішуємо зі спеціями та натертими на тертці огірками. В отриману масу додаємо трохи майонезу, перемішуємо та викладаємо на салат.
  6. Прикрашаємо салат тертими яєчними жовтками, накриваємо харчовою плівкою та відправляємо на три години у холодильник.

Також варто скуштувати салат з курячим філе та овочами. Гості ходитимуть із блокнотом та ручкою, щоб записати рецепт.