Після цієї "Луїзи" гості оближуть тарілки: ця страва стане головною навіть на святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1547
![Яскравий салат прикрасить будь-який стіл](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/f2/de7130d9-5bae926377ad639b8a31963c7689cf2c.png?v=4749_1)
Відмінна альтернатива звичним салатам
Якщо ви готуєте з оселедця тільки звичну Шубу, ми вас здивуємо. З цією рибкою вийде фантастичний салат "Луїза".
Поєднання зелені, плавленого сиру та оселедця в ньому подарує зовсім новий смак і перетворить гуляння на королівський прийом. Рецептом ділиться "Фокус".
Як приготувати салат "Луїза"
Інгредієнти:
- філе оселедця – 2 шт.;
- яйця курячі варені – 5 шт.;
- картопля варена – 3 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- огірки мариновані – 100 г;
- зелена цибуля – 50 г;
- оцет (9%) – 2 ч. л;
- цукор — 3 ч. л.;
- плавлений сир – 150 г;
- майонез, сіль перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Варену картоплю очищаємо від шкірки, натираємо на великій тертці викладаємо на пласку тарілку першим шаром. Солимо, за бажанням додаємо спеції та змащуємо майонезом.
- Цибулю нарізаємо тонкими кільцями, складаємо в миску, наливаємо воду так, щоб вона покрила цибулю. Додаємо цукор та оцет, залишаємо маринуватися, після чого зливаємо маринад і викладаємо наступним шаром.
- Нарізаємо філе оселедця невеликими кубиками, відправляємо на цибулю та змащуємо майонезом.
- Варені яйця чистимо і ділимо на жовток та білок. Білок натираємо на тертці, викладаємо на рибу, змащуємо майонезом, за бажанням додаємо спеції та посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею.
- На тертці натираємо плавлений сир, змішуємо зі спеціями та натертими на тертці огірками. В отриману масу додаємо трохи майонезу, перемішуємо та викладаємо на салат.
- Прикрашаємо салат тертими яєчними жовтками, накриваємо харчовою плівкою та відправляємо на три години у холодильник.
Також варто скуштувати салат з курячим філе та овочами. Гості ходитимуть із блокнотом та ручкою, щоб записати рецепт.