Цей тирамісу можна їсти без докорів совісті: рецепт, за який талія подякує
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19392
Відмінний варіант і до сімейного чаювання, і до свята
Тирамісу є одним із найвідоміших італійських десертів у світі. У цього десерту ніжний аромат і легка текстура, а його ніжний кремовий смак зачаровують з першої ложки. Це не десерт, а справжній витвір мистецтва.
Якщо ви переживаєте за свою фігуру, разом із Shuba пропонуємо приготувати легкий варіант тирамісу. Сир маскарпоне в цьому рецепті ми замінимо на грецький йогурт, не використовуватимемо цукор, а ягодами або горіхами за бажанням тільки прикрасимо десерт.
Як приготувати тирамісу
Інгредієнти на 2 порції:
- какао – 1 ст. л.;
- печиво біскотті — 18 шт.;
- грецький йогурт – 300 г;
- розчинна кава – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Каву розчиняємо в половині чашки гарячої води та даємо трохи охолонути.
- Буквально на кілька секунд опускаємо 6 шт. біскотті в каву та викладаємо їх рівним шаром на дно глибокої тарілки.
- Перший шар печива покриваємо третьою частиною йогурту. Зверху викладаємо ще 6 просочених кавою біскотті та покриваємо їх йогуртом. Повторюємо, доки не закінчиться печиво. Останнім шаром має бути йогурт.
- Через ситечко посипаємо тирамісу какао і відправляємо в холодильник на 3-4 години.
Рекомендуємо також приготувати торт "Мурашник". Ласунам точно сподобається!