З чотирьох бананів — цілий бісквіт: він щезне зі столу ще гарячим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 850
Бісквіт виходить неймовірно ніжним
Банани досить часто є на нашій кухні. Але мало хто знає, що це чудовий інгредієнт для різноманітної випічки.
Сьогодні Shuba ділиться неймовірним рецептом бананового бісквіту. Для нього не потрібен ні кефір, ні рослинна олія, а цукор у рецепті ви можете замінити медом. Вибирайте для випікання максимально стиглі банани – і до чаю ви приготуєте фантастичний десерт.
Як приготувати бісквіт "Бананова насолода"
Інгредієнти на 4 порції:
- борошно — 2 склянки;
- банани – 4 шт.;
- цукор – 1/2 склянки;
- масло вершкове 73% — 100 г;
- яйця курячі – 2 шт.;
- сода харчова – 1 ч. л.;
- сіль – 3 р.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані та даємо йому охолонути.
- Банани чистимо, нарізаємо тонкими смужками або розминаємо вилкою. Додаємо до них розтоплене вершкове масло та все перемішуємо.
- В окремій мисці збиваємо яйця з цукром, додаємо в масляну суміш і знову ретельно перемішуємо.
- Просіяне борошно змішуємо з содою та сіллю, додаємо все в масляну суміш, перемішуємо всі інгредієнти.
- Застилаємо форму для випікання папером та викладаємо підготовлене тісто. Відправляємо все в розігріту до 170-175 градусів духовку та випікаємо близько 50-60 хвилин.
Готовому бісквіту даємо охолонути і подаємо з улюбленим напоєм. Виходить надзвичайно смачно.