З чотирьох бананів — цілий бісквіт: він щезне зі столу ще гарячим

Читать на русском
Автор
861
Бісквіт виходить неймовірно ніжним
Бісквіт виходить неймовірно ніжним. Фото Смачно24

Бісквіт виходить неймовірно ніжним

Банани досить часто є на нашій кухні. Але мало хто знає, що це чудовий інгредієнт для різноманітної випічки.

Сьогодні Shuba ділиться неймовірним рецептом бананового бісквіту. Для нього не потрібен ні кефір, ні рослинна олія, а цукор у рецепті ви можете замінити медом. Вибирайте для випікання максимально стиглі банани – і до чаю ви приготуєте фантастичний десерт.

Як приготувати бісквіт "Бананова насолода"

Інгредієнти на 4 порції:

  • борошно — 2 склянки;
  • банани – 4 шт.;
  • цукор – 1/2 склянки;
  • масло вершкове 73% — 100 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • сода харчова – 1 ч. л.;
  • сіль – 3 р.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані та даємо йому охолонути.
  2. Банани чистимо, нарізаємо тонкими смужками або розминаємо вилкою. Додаємо до них розтоплене вершкове масло та все перемішуємо.
  3. В окремій мисці збиваємо яйця з цукром, додаємо в масляну суміш і знову ретельно перемішуємо.
  4. Просіяне борошно змішуємо з содою та сіллю, додаємо все в масляну суміш, перемішуємо всі інгредієнти.
  5. Застилаємо форму для випікання папером та викладаємо підготовлене тісто. Відправляємо все в розігріту до 170-175 градусів духовку та випікаємо близько 50-60 хвилин.

Готовому бісквіту даємо охолонути і подаємо з улюбленим напоєм. Виходить надзвичайно смачно.