Ще один варіант смачної картоплі: запечіть її з часником у рукаві
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8367
Простий варіант смачної вечері
Багато хто любить похрумтіти смачною картоплею фрі або відварити цей овоч і зробити з нього пюре, подавши до соковитих котлет.
Сьогодні ми пропонуємо ще один варіант приготування коренеплоду, який ви точно збережете в закладки. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні кулінарні рецепти".
Як приготувати картоплю запечену в рукаві
Інгредієнти:
- 1 кг картоплі (середня)
- 2-3 зубки часнику
- 3 ст. ложки рослинної олії
- зелень (кріп, петрушка)
- приправа для картоплі
- сіль
Спосіб приготування:
- Картоплю почистити, промити, обсушити та викласти у велику миску. Велику картоплю розрізати на частини та наколоти зубочисткою у кількох місцях.
- Часник видавити через прес.
- Зелень промити, просушити, дрібно нарізати.
- Для приготування соусу в окремому посуді змішати олію, часник, зелень, приправу для картоплі, сіль за смаком і добре перемішати.
- Отриманим соусом полити картоплю і добре перемішати.
- Перекласти картоплю в пакет для запікання і зробити кілька проколів голкою.
- Запікати картоплю в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько години.
Раніше ми писали, як приготувати хрустку картоплю без смаження. Вона виходить м’яка всередині та хрумка зовні.