Ще один варіант смачної картоплі: запечіть її з часником у рукаві

Читать на русском
Автор
8348
Найкращий гранір для будь-якого м’яса
Найкращий гранір для будь-якого м’яса. Фото lifestyle.segodnya.ua

Простий варіант смачної вечері

Багато хто любить похрумтіти смачною картоплею фрі або відварити цей овоч і зробити з нього пюре, подавши до соковитих котлет.

Сьогодні ми пропонуємо ще один варіант приготування коренеплоду, який ви точно збережете в закладки. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні кулінарні рецепти".

Як приготувати картоплю запечену в рукаві

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі (середня)
  • 2-3 зубки часнику
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • зелень (кріп, петрушка)
  • приправа для картоплі
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Картоплю почистити, промити, обсушити та викласти у велику миску. Велику картоплю розрізати на частини та наколоти зубочисткою у кількох місцях.
  2. Часник видавити через прес.
  3. Зелень промити, просушити, дрібно нарізати.
  4. Для приготування соусу в окремому посуді змішати олію, часник, зелень, приправу для картоплі, сіль за смаком і добре перемішати.
  5. Отриманим соусом полити картоплю і добре перемішати.
  6. Перекласти картоплю в пакет для запікання і зробити кілька проколів голкою.
  7. Запікати картоплю в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько години.

Раніше ми писали, як приготувати хрустку картоплю без смаження. Вона виходить м’яка всередині та хрумка зовні.