Картопля, яку не треба смажити: хитрий рецепт ароматного гарніру

Читать на русском
Автор
1035
Картопелька виходить особливо апетитною Новина оновлена 20 лютого 2024, 06:50
Картопелька виходить особливо апетитною. Фото bene-gusto.com

Приготувати цю страву дуже просто

Ми розповідали, як чай допоможе приготувати найсмачніше м’ясо. Тепер ділимось рецептом особливо смачної картоплі. Вона виходить м’яка всередині та хрустка зовні, і навіть смажиться без олії.

Про техніку приготування, яка зробить картоплю смачнішою, хрусткою та апетитною розповіли на порталі "Школа Життя". Це відмінний гарнір або й самостійна страва.

Інгредієнти:

  • 2 картоплини
  • оливкова олія
  • 1/2 ложки борошна
  • 1 чайна ложка копченої паприки
  • 1/2 чайної ложки солі

Спосіб приготування:

  1. Очищаємо картоплю і нарізаємо її соломкою. Замочуємо в холодній воді на 10 хвилин.
  2. Зливаємо воду і висушуємо картоплю рушником. Змішуємо картоплю в мисці з борошном, сіллю, копченою паприкою і оливковою олією.
  3. Викладаємо картоплю на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 200°C духовці протягом 20 хвилин. Дістаємо з духовки і насолоджуємося з улюбленим соусом.

Ви можете додати до картоплі інші спеції та трави до смаку, а також посипати наприкінці приготування тертим сиром. Також ми ділились рецептом апетитного салату з м’ясом.