Картопля, яку не треба смажити: хитрий рецепт ароматного гарніру
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1035
Приготувати цю страву дуже просто
Ми розповідали, як чай допоможе приготувати найсмачніше м’ясо. Тепер ділимось рецептом особливо смачної картоплі. Вона виходить м’яка всередині та хрустка зовні, і навіть смажиться без олії.
Про техніку приготування, яка зробить картоплю смачнішою, хрусткою та апетитною розповіли на порталі "Школа Життя". Це відмінний гарнір або й самостійна страва.
Інгредієнти:
- 2 картоплини
- оливкова олія
- 1/2 ложки борошна
- 1 чайна ложка копченої паприки
- 1/2 чайної ложки солі
Спосіб приготування:
- Очищаємо картоплю і нарізаємо її соломкою. Замочуємо в холодній воді на 10 хвилин.
- Зливаємо воду і висушуємо картоплю рушником. Змішуємо картоплю в мисці з борошном, сіллю, копченою паприкою і оливковою олією.
- Викладаємо картоплю на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 200°C духовці протягом 20 хвилин. Дістаємо з духовки і насолоджуємося з улюбленим соусом.
Ви можете додати до картоплі інші спеції та трави до смаку, а також посипати наприкінці приготування тертим сиром. Також ми ділились рецептом апетитного салату з м’ясом.