Чому в ресторанах картопля виходить із хрусткою скоринкою: кухарі користуються секретним рецептом

Читать на русском
Автор
3769
Улюблений гарнір стане ще пікантнішим
Улюблений гарнір стане ще пікантнішим. Фото shuba.life

На ваше хрускіт збігуться всі сусіди

Від смаженої картоплі мало хто відмовиться. У кожного свій улюблений варіант цієї страви — хтось любить у незвичайному клярі, а хтось віддає перевагу картоплі з ковбасками.

Проте у любителів смаженої картоплі є одна спільна риса — страва має бути хрустким та апетитним. Today пропонує додати при приготуванні страви один незвичайний інгредієнт мед. Приготовлена таким чином картопля вийде неймовірно смачною та ароматною.

Як приготувати смажену картоплю з медом

Інгредієнти:

  • картопля середнього розміру – 5 шт.;
  • рідкий мед – 1 ч. л.;
  • часник – 1 зубчик;
  • вершкове масло – 30 г;
  • олія – 3 ст. л.;
  • прованські трави – 1 ст. л.;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю чистимо, миємо та нарізаємо на 4 частини. Відправляємо його в каструлю, заливаємо водою, солимо до смаку і варимо протягом 10-15 хвилин.
  2. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додаємо олію та мед. Все перемішуємо.
  3. Викладаємо в сковороду картопляні часточки, додаємо подрібнений часник, солимо та посипаємо прованськими травами. Все перемішуємо та обсмажуємо на великому вогні до утворення рум’яної скоринки.

Готову страву за бажанням прикрашаємо зеленню і подаємо до столу разом із улюбленим салатом. Смачного.