Чому в ресторанах картопля виходить із хрусткою скоринкою: кухарі користуються секретним рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3769
На ваше хрускіт збігуться всі сусіди
Від смаженої картоплі мало хто відмовиться. У кожного свій улюблений варіант цієї страви — хтось любить у незвичайному клярі, а хтось віддає перевагу картоплі з ковбасками.
Проте у любителів смаженої картоплі є одна спільна риса — страва має бути хрустким та апетитним. Today пропонує додати при приготуванні страви один незвичайний інгредієнт мед. Приготовлена таким чином картопля вийде неймовірно смачною та ароматною.
Як приготувати смажену картоплю з медом
Інгредієнти:
- картопля середнього розміру – 5 шт.;
- рідкий мед – 1 ч. л.;
- часник – 1 зубчик;
- вершкове масло – 30 г;
- олія – 3 ст. л.;
- прованські трави – 1 ст. л.;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо та нарізаємо на 4 частини. Відправляємо його в каструлю, заливаємо водою, солимо до смаку і варимо протягом 10-15 хвилин.
- Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додаємо олію та мед. Все перемішуємо.
- Викладаємо в сковороду картопляні часточки, додаємо подрібнений часник, солимо та посипаємо прованськими травами. Все перемішуємо та обсмажуємо на великому вогні до утворення рум’яної скоринки.
Готову страву за бажанням прикрашаємо зеленню і подаємо до столу разом із улюбленим салатом. Смачного.