Для лінивих любителів чебуреків: рецепт для тих, хто не любить поратися з тістом

Читать на русском
Автор
947
Такі чебуреки можна готувати хоч щодня
Такі чебуреки можна готувати хоч щодня. Фото shuba.life

Ви не повірите, що так можна було

Золотисті ароматні чебуреки з хрумким тістом та соковитою начинкою давно вже увійшли до нашого меню. Однак не всі люблять готувати їх — надто довго потрібно поратись з тістом.

Для лінивих любителів чебуреків "Бабусині рецепти" пропонують приготувати їх у лаваші. Це відмінний варіант для швидкого та ситного перекушування або оригінальної закуски для пікніка. Вам сподобаються такі чебуреки за швидкість приготування та неймовірний смак.

Як приготувати ліниві чебуреки у лаваші

Інгредієнти:

  • фарш яловичий – 400 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • сіль — ½ ч. л.;
  • кінза – 30 г;
  • вода – 50 г;
  • лаваш — 10 шт.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо великими шматками, відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо.
  2. Цибулеву масу, що вийшла, змішуємо з фаршем, солимо, додаємо подрібнену кінзу, трохи води. Все ретельно перемішуємо та відбиваємо.
  3. Вирізаємо лаваш потрібної форми. На половину кожного листа тонко розподіляємо начинку, накриваємо другою частиною, пальцями притискаємо краї та запечатуємо.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо чебуреки та обсмажуємо їх на повільному вогні по 4 – 5 хвилин з кожного боку до золотистості.

Якщо вам не хочеться смажити чебуреки, приготуйте їх у духовці. Страва вийде особливо соковитим.