Для лінивих любителів чебуреків: рецепт для тих, хто не любить поратися з тістом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 930
Ви не повірите, що так можна було
Золотисті ароматні чебуреки з хрумким тістом та соковитою начинкою давно вже увійшли до нашого меню. Однак не всі люблять готувати їх — надто довго потрібно поратись з тістом.
Для лінивих любителів чебуреків "Бабусині рецепти" пропонують приготувати їх у лаваші. Це відмінний варіант для швидкого та ситного перекушування або оригінальної закуски для пікніка. Вам сподобаються такі чебуреки за швидкість приготування та неймовірний смак.
Як приготувати ліниві чебуреки у лаваші
Інгредієнти:
- фарш яловичий – 400 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- сіль — ½ ч. л.;
- кінза – 30 г;
- вода – 50 г;
- лаваш — 10 шт.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо великими шматками, відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо.
- Цибулеву масу, що вийшла, змішуємо з фаршем, солимо, додаємо подрібнену кінзу, трохи води. Все ретельно перемішуємо та відбиваємо.
- Вирізаємо лаваш потрібної форми. На половину кожного листа тонко розподіляємо начинку, накриваємо другою частиною, пальцями притискаємо краї та запечатуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо чебуреки та обсмажуємо їх на повільному вогні по 4 – 5 хвилин з кожного боку до золотистості.
Якщо вам не хочеться смажити чебуреки, приготуйте їх у духовці. Страва вийде особливо соковитим.