Зізнайтеся в коханні чебуреками: ідеальний рецепт до Дня святого Валентина
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14308
Порадуйте другу половинку смакоти
Чи не знаєте, що приготувати коханій людині в День святого Валентина? У цьому випадку соковиті чебуреки – чудовий варіант, щоб освідчитися у коханні.
Це одна з улюблених страв багатьох з нас — неможливо пройти повз хрустке тісто з соковитою начинкою, що просто тане в роті! Звичайно, варіантів їхнього приготування багато, але рецепт від Shuba — ідеальний.
Як приготувати соковиті чебуреки
Інгредієнти
Для тіста:
- борошно — 2 склянки;
- яйця курячі – 1 шт.;
- олія вершкове 73% — 1 ст. л.;
- вода – 1 склянка;
- сіль – на свій смак.
Для фаршу:
- свинячий фарш – 200 г;
- яловичий фарш – 200 г;
- цибуля ріпчаста — 200 г;
- кінза, пучок – 1/2 шт.;
- вода крижана – 100 г;
- перець чорний мелений, сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- У миску просіємо борошно, додаємо сіль, яйце і розтираємо до однорідності.
- В окремій каструлі доводимо до кипіння воду з вершковим маслом, вливаємо в борошно і замішуємо еластичне однорідне тісто.
- Для приготування начинки змішуємо два види фаршу, додаємо подрібнену цибулю, кінзу та 100-150 мл холодної води. Все солимо, перчимо і добре вимішуємо.
- Тісто ділимо на 13 частин, кожну розкочуємо в тонке коло. Всередину викладаємо начинку та защипуємо.
- Розігріваємо глибоку сковороду з рослинною олією, смажимо чебуреки з обох боків до золотистого кольору. Викладаємо на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир.
А якщо не хочеться возитися з тестом, можна приготувати незвичайні капустяні чебуреки. Це не тільки смачно, а й дуже просто та швидко.