Ми підкажемо, як приготувати моркву по-корейськи.
Морква по-корейськи – це не лише апетитна закуска, але й справжня кулінарна феєрія, де пікантність перцю гармоніює з солодкістю моркви та ароматом спецій. Ця страва не лише смачна, але й корисна. Морква багата на вітамін А, який необхідний для зору, а також на інші вітаміни та мікроелементи.
Приготувати моркву по-корейськи вдома не складно. Вам знадобиться лише кілька простих інгредієнтів та трохи терпіння. Про це пише Уніан.
Інгредієнти:
- 500 г моркви
- 1 цибулина
- 2 ст. л. олії
- 1 ст. л. оцту 9%
- 1 ч. л. цукру
- 1/2 ч. л. солі
- 1/2 ч. л. коріандру
- 1/4 ч. л. чорного перцю
- 1/4 ч. л. червоного перцю
- 1 зубчик часнику (за бажанням)
Приготування:
1. Підготовка:
- Очистіть моркву та натріть її на спеціальній тертці для корейської моркви.
- Подрібніть цибулю.
- Пропустіть часник через часникодавку (за бажанням).
2. Маринад:
- Змішайте олію, оцет, цукор, сіль, коріандр, чорний та червоний перець.
3. З'єднання:
- Додайте маринад до моркви, ретельно перемішайте.
- Додайте цибулю та часник (за бажанням), знову перемішайте.
- Залиште моркву маринуватися в холодильнику мінімум на 2 години, а краще на ніч.
4. Подача:
- Подавайте моркву по-корейськи як закуску або салат.
Порада:
- Для більш пікантного смаку можна додати до маринаду 1/2 ч. л. гострого корейського перцю.
- Також можна додати до страви подрібнену зелень петрушки або кінзи.
- Моркву по-корейськи можна зберігати в холодильнику до 5 днів.
Морква по-корейськи – це не лише смачна, але й корисна закуска, яка стане окрасою будь-якого столу.
Також ми ділились рецептом соковитого салату з ковбасою. А якщо вам потрібна ситніша закуска, зверніть увагу на цей рецепт салату "Швейцарський".