Ця закуска зробить ваше життя простіше: вжух — і сита вся родина
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 966
Відмінна ідея для сніданку чи перекушування
Тонкий лаваш — це чудова ідея і для швидких сніданків, і для ситних перекусів. Це також відмінна основа для лінивого штруделю або лазаньї та неймовірних закускових рулетів.
Сьогодні ми зі Shuba поділимося неймовірним рецептом – такий рулет швидко готується, а зникає зі столу ще швидше. Небагато сиру, крабових паличок, яйця, трохи часу — і сім’я вже насолоджується.
Як приготувати закусковий рулет з лавашем
Інгредієнти на 6 порцій:
- тонкий лаваш — 2 шт.;
- твердий сир – 100 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- крабові палички – 8 шт.;
- зелена цибуля, пучок – 1 шт.;
- петрушка, пучок – 1 шт.;
- майонез 72% — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Яйце відварюємо круто. Даємо охолонути, чистимо і подрібнюємо.
- Твердий сир натираємо на тертці. Крабові палички розморожуємо, чистимо та подрібнюємо будь-яким зручним способом. Дрібно нарізаємо зелень.
- На робочій поверхні розкладаємо лаваш, змащуємо його майонезом, викладаємо зелену цибулю, тертий сир та подрібнене яйце.
- На начинку викладаємо другий лаваш, також змащуємо майонезом, викладаємо петрушку та крабові палички.
- Лаваш загортаємо у щільний рулет, обертаємо харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на дві години.
Нарізаємо рулет шматочками та подаємо з улюбленим напоєм. Смачного!