Цей "Простачок" зникне першим навіть зі святкового столу: весь секрет в одному інгредієнті

Читать на русском
Автор
16878
Бюджетний, але дуже пікантний салат
Бюджетний, але дуже пікантний салат. Фото babusyni-retsepty

Виходить просто, але неймовірно смачно

Важко уявити своє життя без різноманітних салатів. Ми готуємо їх і до святкового столу, і до сімейних посиденьок.

Салату від "Бабусиних рецептів" ви точно ще не куштували! Називається він "Простачок", бо готується він просто із бюджетних інгредієнтів. Але страва виходить на смак дуже незвичайною, адже у складі один незвичайний продукт – житній хліб. Саме завдяки йому страва виходить незвичайною і прикрасить навіть святковий стіл.

Як приготувати салат "Простачок" з житнім хлібом

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • яйця – 4 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • житній хліб – 3 шматочки;
  • сушений часник — 1 ч. л.;
  • сіль — ½ ч. л.;
  • майонез – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо і нарізаємо довільно цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору та викладаємо в салатник.
  2. Моркву чистимо, дрібно натираємо і відправляємо в салатник до обсмаженої цибулі.
  3. Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками, відправляємо салатник. Туди ж відправляємо подрібнений часник.
  4. Житній хліб нарізаємо маленькими кубиками, підсушуємо в сковороді із сіллю та сушеним часником і викладаємо в салатник.
  5. Солимо підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.

Подаємо салат із ніжними, ароматними котлетками. Вечеря вийде фантастичною.