Цей "Простачок" зникне першим навіть зі святкового столу: весь секрет в одному інгредієнті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 16878
![Бюджетний, але дуже пікантний салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/e4/260f7dbc-4ae8ff6abd9278d28a425a02ea4ebe47.jpg?v=2275_1)
Виходить просто, але неймовірно смачно
Важко уявити своє життя без різноманітних салатів. Ми готуємо їх і до святкового столу, і до сімейних посиденьок.
Салату від "Бабусиних рецептів" ви точно ще не куштували! Називається він "Простачок", бо готується він просто із бюджетних інгредієнтів. Але страва виходить на смак дуже незвичайною, адже у складі один незвичайний продукт – житній хліб. Саме завдяки йому страва виходить незвичайною і прикрасить навіть святковий стіл.
Як приготувати салат "Простачок" з житнім хлібом
Інгредієнти:
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- яйця – 4 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- житній хліб – 3 шматочки;
- сушений часник — 1 ч. л.;
- сіль — ½ ч. л.;
- майонез – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Чистимо і нарізаємо довільно цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору та викладаємо в салатник.
- Моркву чистимо, дрібно натираємо і відправляємо в салатник до обсмаженої цибулі.
- Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками, відправляємо салатник. Туди ж відправляємо подрібнений часник.
- Житній хліб нарізаємо маленькими кубиками, підсушуємо в сковороді із сіллю та сушеним часником і викладаємо в салатник.
- Солимо підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.
Подаємо салат із ніжними, ароматними котлетками. Вечеря вийде фантастичною.