Жодного вінегрету на столі: найкращий буряковий салат готується за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 192956
Готуєте так кожного дня
Важко уявити нашу кухню без найрізноманітніших салатів. Овочеві та м’ясні, з рибою чи печінкою – ці страви завжди присутні на наших столах.
Якщо ж хочеться знову годувати близьких звичним вінегретом або оселедцем під "Шубою", пропонуємо порадувати їх салатом з буряка та капусти. Цей неймовірно красивий і смачний салат ідеально підходить до будь-яких м’ясних страв, каш або картоплі. Небагато часу — і у вас на столі справжній кулінарний шедевр зі звичайного буряка, моркви та половини капусти. Рецептом ділиться Smachnonews.
Як приготувати овочевий салат з буряка
Інгредієнти на 4 порції:
- половинка білокачанної капусти;
- 1 буряк;
- 1 морква;
- 250 г консервованої червоної квасолі;
- 2 ст. л. лимонного соку;
- 2 ст. л. оливкової олії Extra Virgin;
- чорний мелений перець до свого смаку;
- чверть ч. л. солі.
Спосіб приготування:
- Половину капусти шаткуємо, відправляємо її в глибоку миску і заливаємо водою. Солимо і залишаємо на 1 хвилину, потім зливаємо воду.
- Буряк і моркву миємо, чистимо і натираємо на великій тертці.
- Для приготування заправки лимон розрізаємо навпіл і з однієї половинки вичавлюємо сік. Змішуємо його з оливковою олією. Солимо, перчимо.
- З консервованої квасолі зливаємо рідину. Додаємо до неї підготовлені інгредієнти, поливаємо салат заправкою та ретельно перемішуємо.
До речі, з буряка можна приготувати ще один приголомшливий салат. Спробуйте - і вам сподобається.