За вуха не відтягнеш: рецепт омлету з помідорами на сніданок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2298
Ми підкажемо, як приготувати омлет з помідорами.
Омлет – це не лише швидкий та простий сніданок, але й можливість проявити кулінарну фантазію. Додавши до нього свіжі овочі, ви не лише покращите смак страви, але й збагатите її вітамінами.
Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт омлету з помідорами, який подарує вам заряд бадьорості та сонячного настрою на весь день. Про це пише ТСН.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 2 стиглих помідора
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1 столова ложка вершкового масла
- 1 столова ложка рубаної петрушки
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
- Підготуйте овочі: помийте помідори, цибулю та часник.
- Наріжте: цибулю подрібніть, часник наріжте тонкими скибочками, а помідори – кубиками.
- Розігрійте сковороду: на середньому вогні розігрійте оливкову олію.
- Обсмажте цибулю: додайте цибулю на сковороду і обсмажте до золотистого кольору.
- Додайте часник: додайте часник і обсмажте ще 30 секунд.
- Викладіть помідори: додайте помідори, посоліть, поперчіть і тушкуйте 5-7 хвилин.
- Збийте яйця: в окремій мисці збийте яйця з вершковим маслом, сіллю та перцем.
- Залийте овочі: вилийте яєчну суміш на сковороду з овочами.
- Накрийте кришкою: накрийте сковороду кришкою і готуйте омлет на повільному вогні 5-7 хвилин, доки яйця не застигнуть.
- Посипте зеленню: перед подачею посипте омлет петрушкою.
Порада:
- Для більш ситного омлету можна додати до яєчної суміші тертий сир або кубики шинки.
- Також можна використовувати інші овочі, наприклад, болгарський перець або гриби.
Омлет з помідорами – це не лише смачний, але й корисний сніданок, який зарядить вас енергією на весь день.
Омлет трохи впаде, як тільки піднімемо кришку. Розрізаємо його навпіл і подаємо з улюбленою кавою. А в Японії вранці люблять поласувати шоколадним тортом-омлетом.