Такого омлету ви ще не куштували: як приготувати зі звичайних яєць розкішну французьку страву

Читать на русском
Автор
3767
Зовні омлет Пуляр більше нагадує пиріг
Зовні омлет Пуляр більше нагадує пиріг. Фото Сегодня

Ділимось рецептом надзвичайно ефектного омлету

Ми розповідали, що можна додати до класичного омлету, щоб він краще тримав форму. Тепер ділимось рецептом цікавої варіації цієї страви — омлету Пуляр.

Як його готувати, розповіли на smachnonews.24tv.ua. Це знаменитий французький сніданок, відомий з кінця ХVІІІ століття. Це чудовий варіант вишуканого сніданку з простих курячих яєць.

Інгредієнти:

  • 4 курячі яйця
  • 5 г вершкового масла
  • дрібка солі

Спосіб приготування:

  1. Розділяємо яйця на жовтки та білки. Змішуємо жовтки з сіллю до однорідної консистенції.
  2. Солимо білки за смаком і збиваємо міксером в окремій посудині до пишних піків. Розігріваємо сковороду і змащуємо її вершковим маслом.
  3. Виливаємо на сковороду жовтки, щоб вони покрили всю поверхню. Зверху на жовтки викладаємо білки і розрівнюємо лопаткою.
  4. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо омлет на маленькому вогні протягом 5-6 хвилин. Викладаємо омлет на тарілку, розрізаємо навпіл і складаємо.

Виходить дуже ефектна страва з ніжною текстурою. Також ми ділились рецептом чудового яблучного печива.