Такого омлету ви ще не куштували: як приготувати зі звичайних яєць розкішну французьку страву
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3767
Ділимось рецептом надзвичайно ефектного омлету
Ми розповідали, що можна додати до класичного омлету, щоб він краще тримав форму. Тепер ділимось рецептом цікавої варіації цієї страви — омлету Пуляр.
Як його готувати, розповіли на smachnonews.24tv.ua. Це знаменитий французький сніданок, відомий з кінця ХVІІІ століття. Це чудовий варіант вишуканого сніданку з простих курячих яєць.
Інгредієнти:
- 4 курячі яйця
- 5 г вершкового масла
- дрібка солі
Спосіб приготування:
- Розділяємо яйця на жовтки та білки. Змішуємо жовтки з сіллю до однорідної консистенції.
- Солимо білки за смаком і збиваємо міксером в окремій посудині до пишних піків. Розігріваємо сковороду і змащуємо її вершковим маслом.
- Виливаємо на сковороду жовтки, щоб вони покрили всю поверхню. Зверху на жовтки викладаємо білки і розрівнюємо лопаткою.
- Накриваємо сковороду кришкою і готуємо омлет на маленькому вогні протягом 5-6 хвилин. Викладаємо омлет на тарілку, розрізаємо навпіл і складаємо.
Виходить дуже ефектна страва з ніжною текстурою. Також ми ділились рецептом чудового яблучного печива.