Гора "Королівських" котлет із жмені фаршу: готуватимете лише за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2086
Жодна котлетка не розвалиться під час приготування
Мало хто може відмовитися від шматочка соковитої та ніжної котлетки. А що робити, якщо вдома тільки жменя фаршу і їм треба нагодувати цілу родину? У цьому випадку вам просто необхідний цей рецепт.
Весь секрет у тому, що для цілої гори "Королівських" котлет вам знадобиться лише 300 г фаршу. "Господинька" радить додати до м’яса грибів і трохи овочів — і у вас вийдуть дуже ніжні биточки. Готувати їх настільки легко та швидко, що ви захочете готувати такі котлети майже щодня.
Як приготувати "Королівські" котлети
Інгредієнти на 20 котлет:
- 300-350 г курячого філе;
- 200 г свіжих печериць;
- 1 болгарський перець;
- 2 яйця;
- борошно — 3 ст. л.;
- 100 г твердого сиру;
- трохи свіжої петрушки;
- сіль та спеції на свій смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, сушимо, нарізаємо дрібними шматочками та відправляємо в глибокий посуд.
- Подрібнюємо свіжі печериці, викладаємо їх до м’яса. Туди ж відправляємо тертий на великій тертці твердий сир та подрібнену петрушку.
- Чистимо болгарський перець від насіння, дрібно нарізаємо його та викладаємо у підготовлені інгредієнти.
- В отриману масу вбиваємо яйця, солимо, перчимо, додаємо борошно, ретельно перемішуємо і формуємо котлети однакової форми.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо котлети. Накриваємо кришкою і смажимо з обох боків по 4-5 хвилин із кожного боку.
Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно вибрати фарш для котлет. Ваші биточки вийдуть ідеальними.