Гора "Королівських" котлет із жмені фаршу: готуватимете лише за цим рецептом

Читать на русском
Автор
2086
Биточки виходять дуже ніжними та соковитими
Биточки виходять дуже ніжними та соковитими. Фото vazhnoznat.com

Жодна котлетка не розвалиться під час приготування

Мало хто може відмовитися від шматочка соковитої та ніжної котлетки. А що робити, якщо вдома тільки жменя фаршу і їм треба нагодувати цілу родину? У цьому випадку вам просто необхідний цей рецепт.

Весь секрет у тому, що для цілої гори "Королівських" котлет вам знадобиться лише 300 г фаршу. "Господинька" радить додати до м’яса грибів і трохи овочів — і у вас вийдуть дуже ніжні биточки. Готувати їх настільки легко та швидко, що ви захочете готувати такі котлети майже щодня.

Як приготувати "Королівські" котлети

Інгредієнти на 20 котлет:

  • 300-350 г курячого філе;
  • 200 г свіжих печериць;
  • 1 болгарський перець;
  • 2 яйця;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • 100 г твердого сиру;
  • трохи свіжої петрушки;
  • сіль та спеції на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, сушимо, нарізаємо дрібними шматочками та відправляємо в глибокий посуд.
  2. Подрібнюємо свіжі печериці, викладаємо їх до м’яса. Туди ж відправляємо тертий на великій тертці твердий сир та подрібнену петрушку.
  3. Чистимо болгарський перець від насіння, дрібно нарізаємо його та викладаємо у підготовлені інгредієнти.
  4. В отриману масу вбиваємо яйця, солимо, перчимо, додаємо борошно, ретельно перемішуємо і формуємо котлети однакової форми.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо котлети. Накриваємо кришкою і смажимо з обох боків по 4-5 хвилин із кожного боку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно вибрати фарш для котлет. Ваші биточки вийдуть ідеальними.