Завдяки одному інгредієнту у вас будуть ідеальні котлети: ось що потрібно додати у фарш

Читать на русском
Автор
2161
Столова ложка цього продукту – і від котлет не відірватися
Столова ложка цього продукту – і від котлет не відірватися. Фото vazhnoznat.com

Відмінний варіант для сімейного обіду або святкового столу

Соковиті, ароматні, ніжні котлети — завжди відмінна ідея і до сімейного столу, і до свята. На перший погляд, у приготуванні биточків немає нічого складного, проте іноді вони виходять сухими та несмачними.

Щоб цього не сталося, досвідчені кулінари додають у фарш один інгредієнт – гірчицю. Саме завдяки їй котлети виходять не лише соковитими, а й із пікантним смаком. Ви не відірветесь, поки не з’їсте все. А незвичайним рецептом ділиться "На пенсії".

Як приготувати ідеальні котлети

Інгредієнти:

  • 0,5 кг м’ясного фаршу;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 велика цибулина;
  • 1-2 шматки білого хліба;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • сіль, перець, часник, спеції та зелень – до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. М’якуш відокремлюємо від скоринки та замочуємо у воді.
  2. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
  3. Обсмажену цибулю змішуємо з фаршем, солимо, додаємо спеції, подрібнений часник, яйце та гірчицю. Все перемішуємо до однорідного стану та формуємо невеликі биточки.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо котлети з двох сторін до золотистого стану.

Подаємо ідеальні котлети з соусом барбекю та картопляним пюре по-німецьки. Смачного!