Завдяки одному інгредієнту у вас будуть ідеальні котлети: ось що потрібно додати у фарш
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2161
![Столова ложка цього продукту – і від котлет не відірватися](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/22/f1d15633-a5ba26805645882157133a79bbfd8228.jpg?v=6534_1)
Відмінний варіант для сімейного обіду або святкового столу
Соковиті, ароматні, ніжні котлети — завжди відмінна ідея і до сімейного столу, і до свята. На перший погляд, у приготуванні биточків немає нічого складного, проте іноді вони виходять сухими та несмачними.
Щоб цього не сталося, досвідчені кулінари додають у фарш один інгредієнт – гірчицю. Саме завдяки їй котлети виходять не лише соковитими, а й із пікантним смаком. Ви не відірветесь, поки не з’їсте все. А незвичайним рецептом ділиться "На пенсії".
Як приготувати ідеальні котлети
Інгредієнти:
- 0,5 кг м’ясного фаршу;
- 1 куряче яйце;
- 1 велика цибулина;
- 1-2 шматки білого хліба;
- 1 чайна ложка гірчиці;
- сіль, перець, часник, спеції та зелень – до свого смаку.
Спосіб приготування:
- М’якуш відокремлюємо від скоринки та замочуємо у воді.
- Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
- Обсмажену цибулю змішуємо з фаршем, солимо, додаємо спеції, подрібнений часник, яйце та гірчицю. Все перемішуємо до однорідного стану та формуємо невеликі биточки.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо котлети з двох сторін до золотистого стану.
Подаємо ідеальні котлети з соусом барбекю та картопляним пюре по-німецьки. Смачного!