Компактно спакувати зимові речі просто: потрібен пилосос

Читать на русском
Автор
1016
Агрегат для прибирання допоможе з пакуванням
Агрегат для прибирання допоможе з пакуванням. Фото rbc.ua

Лайфхак допоможе зекономити місце в шафі

Весняне прибирання речей на зиму може виявитися складним завданням, адже вони достатньо об'ємні. На допомогу може прийти лайфхак з пилососом.

Ним поділився один з користувачів на порталі Instructables. Великі речі, такі як ковдри постільна білизна або об'ємні светри можна ущільнити. Для цього потрібні мішки для сміття та пилотяг. Автор радить використовувати чорні мішки для сміття, адже вони більш щільні та менш схильні до розривів.

Вам потрібно просто покласти речі в мішок, закрити його, але особливим чином — верхню частину треба охопити рукою, зробивши отвір для верху пилососу. Вставляєте пилотяг у отвір і висмоктуєте усе повітря. Автор радить зняти насадки для трубок, щоб було легше вставляти. Вимкнути потрібно коли пакет перестане стискатися.

Як правильно тримати пилосос при вакуумуванні
Як правильно тримати пилосос при вакуумуванні

Останнім кроком важливо швидко зав'язати пакет, щоб не пропустити туди повітря. Важливо щоб у пакеті не було дірок, інакше метод не спрацює. Серед причин якщо мішок не зменшується, окрім наявних отворів можуть бути також слабке кільце рукою навколо труби пилотяга. Також варто слідкувати, щоб пилосос не засмоктував бічну частину пакета, а вакуум був навпроти того що ви пакуєте. Для того, щоб відновити заархівовані таким чином речі, потрібно просто відкрити. пакет.

Раніше "Телеграф" розповідав, що є особливі секрети та лайфхаки, як правильно зберігати зимове взуття протягом літа. Важливо не тільки пакувати взуття окремо або обмотувати його уникаючи подряпин.