З таким сніданком будь-який ранок - добрий: готуємо ліниву самсу нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2128
![Швидка та ситна страва](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/fe/fad468cf-c4def5b7779737ad12c17e346bc4bfe3.jpg?v=8485_1)
З лавашем ви приготуєте самсу за лічені секунди
Якщо ваших близьких неможливо здивувати навіть лінивим хачапурі, пропонуємо ліниву самсу. Скуштувавши хоча б шматочок, вони вимагатимуть добавки.
Взагалі самса готується з листкового тіста із солоною начинкою. Це дуже популярна страва – ним і снідають, і часто перекушують. Як правило, самсу ми купуємо в кіосках з вуличною їжею, але "Рецепты Каждый День" пропонують приготувати її вдома. Варто лише замінити листкове тісто лавашем — і ви витратите на приготування самси лічені хвилини.
Як приготувати ліниву самсу з м’ясом та сиром
Інгредієнти:⠀
- яловичий фарш — 400 р.;
- цибуля — 1 шт.;
- сир — 100 г;
- яйце — 1 шт.;
- лаваш — 2 шт.;
- кунжут — 5 г;
- сіль та перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і відправляємо в чашу блендера. Додаємо фарш, яєчний білок, сіль, перець та перемішуємо до однорідного стану.
- Лаваш нарізаємо смужками шириною близько 10 см, наносимо фарш, посипаємо тертим твердим сиром і згортаємо трикутником.
- Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо самсу, змащуємо жовтком, посипаємо кунжутом і відправляємо в розігріту духовку на 20 — 25 хвилин.
До речі, лаваш для самси можна приготувати за рецептом "Телеграфа". Це дуже легко та просто.