Лаваш, сир, трохи часнику — і найсмачніший сніданок готовий
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20161
Поки сніданок запікається, ви займаєтесь своїми справами
Тонкий вірменський лаваш – це відмінний інгредієнт для найрізноманітніших сніданків та закусок. Вони виходять дуже ситними та неймовірно смачними.
Сьогодні разом із Shuba пропонуємо легкий рецепт сніданку з лаваша із сиром. Вам потрібно лише підготувати начинку, змастити лаваш і відправити його в духовку. А поки рулетики запікатимуться, ви ще встигнете погладити одяг або зібрати сумку.
Як приготувати швидкий сніданок з лаваша з сиром та зеленню
Інгредієнти на 4 порції:
- тонкий лаваш — 4 шт.;
- сир твердий — 400 г;
- часник, зубчики — 4 шт.;
- майонез 72% — 200 г;
- кріп, пучок — 1 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Твердий сир натираємо на середній тертці. Кріп миємо і дрібно нарізаємо. Часник чистимо і пропускаємо через прес.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та ділимо на 4 частини.
- На дошці розгортаємо лаваш і рівномірно змащуємо всі 4 лаваші. Згортаємо їх у рулети та нарізаємо шматочками шириною по 3-4 см.
- Викладаємо рулетики на деко і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.
Якщо ви любите вірменський лаваш, можете приготувати його самостійно. Тим більше це дуже просто і легко.