Лаваш, сир, трохи часнику — і найсмачніший сніданок готовий

Читать на русском
Автор
20161
Ситна, проста та бюджетна страва
Ситна, проста та бюджетна страва. Фото krainau.com

Поки сніданок запікається, ви займаєтесь своїми справами

Тонкий вірменський лаваш – це відмінний інгредієнт для найрізноманітніших сніданків та закусок. Вони виходять дуже ситними та неймовірно смачними.

Сьогодні разом із Shuba пропонуємо легкий рецепт сніданку з лаваша із сиром. Вам потрібно лише підготувати начинку, змастити лаваш і відправити його в духовку. А поки рулетики запікатимуться, ви ще встигнете погладити одяг або зібрати сумку.

Як приготувати швидкий сніданок з лаваша з сиром та зеленню

Інгредієнти на 4 порції:

  • тонкий лаваш — 4 шт.;
  • сир твердий — 400 г;
  • часник, зубчики — 4 шт.;
  • майонез 72% — 200 г;
  • кріп, пучок — 1 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо усі інгредієнти. Твердий сир натираємо на середній тертці. Кріп миємо і дрібно нарізаємо. Часник чистимо і пропускаємо через прес.
  2. Змішуємо підготовлені інгредієнти, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та ділимо на 4 частини.
  3. На дошці розгортаємо лаваш і рівномірно змащуємо всі 4 лаваші. Згортаємо їх у рулети та нарізаємо шматочками шириною по 3-4 см.
  4. Викладаємо рулетики на деко і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.

Якщо ви любите вірменський лаваш, можете приготувати його самостійно. Тим більше це дуже просто і легко.