Чому не можна сушити iPhone у пакеті з рисом: в Apple зробили важливе попередження

Читать на русском
Автор
640
Дізнайтеся, як не можна сушити iPhone після намокання
Дізнайтеся, як не можна сушити iPhone після намокання. Фото Pixabay

Це може призвести до пошкодження пристрою.

Багато хто чув поради про те, що промоклий телефон потрібно занурити в ємність або пакет з рисом для швидкого вбирання вологи. Однак, у компанії Apple закликали власників iPhone не робити цього, тому що рис може зашкодити пристрою.

На офіційному сайті Apple розмістили попередження для користувачів iPhone, в якому їх закликають не використовувати рис для сушіння телефону, якщо він потрапив у воду. За даними компанії, маленькі частинки рису можуть зашкодити гаджету і скоротити час його служби.

"Не кладіть iPhone у пакет із рисом. Це може призвести до того, що дрібні частинки рису зашкодять iPhone", — йдеться в повідомленні Apple.

Також там йдеться про те, що не варто намагатися висушити телефон, використовуючи зовнішні джерела тепла та теплого повітря, оскільки це шкідливо для гаджетів. Також не радять вставляти в роз’єм телефону ватяні палички, паперові рушники або серветки для вбирання вологи.

У компанії підкреслили, щоб висушити iPhone, потрібно спочатку легенько постукати по смартфону, тримаючи його роз’ємом вниз. Після цього гаджет потрібно залишити в сухому місці, що провітрюється. При цьому пристрій повинен бути вимкнений і не підключений до заряджання. Вмикати та заряджати iPhone можна мінімум через півгодини.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прискорити зарядку свого iPhone. Топ-5 найкращих порад для власників iPhone.