iPhone працюватиме цілодобово без підзарядки: три лайфхаки для користувачів

Читать на русском
Автор
8100
Заощадити заряд батареї iPhone дуже просто
Заощадити заряд батареї iPhone дуже просто. Фото Freepik

Хитрі трюки допоможуть збільшити час роботи телефону

Користувачі iPhone часто стикаються з тим, що їхній гаджет швидко розряджається. Причин швидкої розрядки може бути кілька — сьогодні ми розглянемо чергові з них, а також розповімо, як збільшити автономний час роботи iPhone.

Існує кілька невеликих хитрощів, які можуть значно збільшити автономний час роботи телефону. Трюки, про які розповідає видання CNET, допоможуть вашій батареї бути більш продуктивною та прослужити довше.

Як зробити так, щоб iPhone не розряджався швидко — поради

Перш за все, зверніть увагу на оптимізовану зарядку акумулятора. Ця функція допоможе уникнути небезпечних навантажень на батарею, пов’язаних із її зарядженням до 100%. Оптимізація заряджання враховує ваші щоденні звички заряджання і завершує процес, коли рівень заряду досягає 80%.

Як увімкнути оптимізовану зарядку на iPhone:

  • зайдіть у меню "Налаштування";
  • перейдіть до розділу "Акумулятор";
  • виберіть "Стан акумулятора та заряджання".

По-друге, слідкуйте за температурними умовами використання вашого iPhone. Високі та низькі температури можуть негативно вплинути на термін служби акумулятора. Підвищена температура прискорює хімічні реакції всередині батареї, змушуючи пристрій працювати інтенсивніше та швидше, що, своєю чергою, призводить до прискореного зношування. Уникайте впливу температур вище 35 градусів на ваш смартфон. Ніколи не залишайте iPhone під прямим сонячним промінням або в гарячій машині.

Слід зазначити, що Apple має кілька налаштувань для запобігання перегріву і пошкоджень. У разі критичної температури смартфон автоматично вимкнеться. Однак, звичайно ж, краще уникати критичних ситуацій з перегрівом.

По-третє, розгляньте можливість вилучення iPhone із чохла перед зарядкою. Якщо ви помітите, що пристрій перегрівається під час заряджання, зніміть чохол перед підключенням до мережі. Також уникайте використання енергомістких програм, які підвищують навантаження на процесор, наприклад, ігор під час заряджання.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відключити на iPhone, щоб заощадити батарею. Ця функція миттєво з’їдає заряд.