У сім’ї будуть суперечки після приготування такої рибки: кожен захоче з’їсти її побільше

Читать на русском
Автор
1577
Така риба сподобається навіть м’ясоїдам
Така риба сподобається навіть м’ясоїдам. Фото vazhnoznat.com

Вийде смачна, корисна та бюджетна вечеря

Риба – неймовірно корисний продукт. Однак що робити, якщо діти відмовляються від запеченого хека і навіть рибних котлеток?

Спробуйте скористатися рецептом "Важно знать" та приготувати рибні шніцелі в паніруванні. За кожен шматочок такої смачної та апетитної рибки будуть битися навіть діти.

Як приготувати рибний шніцель у паніруванні

Інгредієнти:

  • 4 філе риби (наприклад, тилапія або тріска);
  • 2 яйця;
  • сіль та перець до свого смаку;
  • 1 чашка панірувальних сухарів (можна використовувати хлібні крихти);
  • рослинна олія;
  • 1 лимон.

Спосіб приготування:

  1. Якщо використовується заморожена риба, необхідно повністю її розморозити та злити зайву рідину. При необхідності очищаємо рибу від шкірки, видаляємо кістки, нарізаємо довільними шматочками та збризкуємо лимонним соком.
  2. У глибокій мисці ретельно збиваємо яйця, солимо і приправляємо перцем. В окрему миску відправляємо панірувальні сухарі.
  3. Кожен шматочок риби обвалюємо в яєчній суміші, а потім у пануванні.
  4. На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією на середньому вогні, викладаємо рибні шніцелі та обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.

Подаємо рибні шніцелі з картопляним пюре та овочевими салатами. Вони також відмінно поєднуються із соусом тартар або домашньою сметаною із зеленню.