У сім’ї будуть суперечки після приготування такої рибки: кожен захоче з’їсти її побільше
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1577
![Така риба сподобається навіть м’ясоїдам](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/35/bc4e0ccb-81329540e044e7789930025edc715355.jpg?v=7181_1)
Вийде смачна, корисна та бюджетна вечеря
Риба – неймовірно корисний продукт. Однак що робити, якщо діти відмовляються від запеченого хека і навіть рибних котлеток?
Спробуйте скористатися рецептом "Важно знать" та приготувати рибні шніцелі в паніруванні. За кожен шматочок такої смачної та апетитної рибки будуть битися навіть діти.
Як приготувати рибний шніцель у паніруванні
Інгредієнти:
- 4 філе риби (наприклад, тилапія або тріска);
- 2 яйця;
- сіль та перець до свого смаку;
- 1 чашка панірувальних сухарів (можна використовувати хлібні крихти);
- рослинна олія;
- 1 лимон.
Спосіб приготування:
- Якщо використовується заморожена риба, необхідно повністю її розморозити та злити зайву рідину. При необхідності очищаємо рибу від шкірки, видаляємо кістки, нарізаємо довільними шматочками та збризкуємо лимонним соком.
- У глибокій мисці ретельно збиваємо яйця, солимо і приправляємо перцем. В окрему миску відправляємо панірувальні сухарі.
- Кожен шматочок риби обвалюємо в яєчній суміші, а потім у пануванні.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією на середньому вогні, викладаємо рибні шніцелі та обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.
Подаємо рибні шніцелі з картопляним пюре та овочевими салатами. Вони також відмінно поєднуються із соусом тартар або домашньою сметаною із зеленню.