Набагато смачніше, ніж просто посмажити: рибка в хрумкому клярі вийде неймовірною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 976
![Швидко, смачно та бюджетно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/2b/f863a289-2deab05abe836985acbb5979fbbf42ba.jpeg?v=2488_1)
Ця страва гідна того, щоб бути у вашому меню
Риба часто є на нашій кухні. Ми маринуємо її, готуємо з овочами в духовці та додаємо до різноманітних салатів.
Сьогодні ми разом із "ТСН" розповімо, як приготувати смачно посмажити рибу. Ми просто приготуємо незвичайний кляр — і страва вийде неймовірною! Спробуйте — і переконайтеся самі.
Як приготувати рибу в клярі
Інгредієнти:
- філе морської риби – 400 г;
- перець чорний мелений;
- сіль.
Для кляру:
- вода – 100 мл;
- яйце (жовток+білок) – 1 шт.;
- борошно — 60 г;
- крохмаль – 30 г;
- розпушувач – 5 г;
- куркума — 1/3 ч. л.;
- сіль — 1/3 ч. л.
Для панірування:
- борошно — 70 г.
Спосіб приготування:
- Філе риби нарізаємо невеликими шматочками, солимо і перчимо.
- Для приготування кляру в миску відправляємо борошно. Додаємо крохмаль, розпушувач, куркуму та яєчний жовток. Невеликими порціями вливаємо воду та перемішуємо за допомогою вінчика.
- Яєчний білок солимо, збиваємо вінчиком до легкої піни. Отриману масу відправляємо в тісто і знову все перемішуємо
- В окремий посуд всипаємо борошно для панірування.
- Кожен шматочок риби спочатку пануємо в борошні, злегка її струшуємо і занурюємо в приготований кляр.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією і на середньому вогні обсмажуємо рибу до золотистої скоринки.
Готову рибу в хрумкому клярі подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!