Приготуєте, навіть якщо в кишені небагато грошей: і салат, і начинка для сендвічів

Читать на русском
Автор
5925
Швидко, бюджетно та корисно
Швидко, бюджетно та корисно. Фото shuba.life

Ви приготуєте страву за півгодини

Хочеться приготувати легкий і пікантний салат, але грошей небагато? З простих продуктів за півгодини ви приготуєте неймовірну страву з того, що знайшли у холодильнику.

У салаті від Shuba жодного майонезу, зате багато пікантних та бюджетних інгредієнтів: часник, цибуля, гострий перець та оцет надають цій страві приємної стрижки, хрусткості та свіжості. Це ідеальний гарнір до м’яса, салат можна використовувати як начинку для хот-догів, вегетаріанських сендвічів і роликів з лаваша. Усього через 30 хвилин він буде готовий для подальших кулінарних експериментів.

Як приготувати гострий салат із капусти та перцю

Інгредієнти на 8 порцій:

  • капуста білокачанна – 1 кг;
  • морква – 2 шт.;
  • перець солодкий – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник, зубчики – 3 шт.;
  • перець червоний гострий – 1/2 прим.;
  • цукор – 40 г;
  • сіль – 40 г;
  • оцет – 30 мл;
  • перець чорний мелений — 5 г;
  • олія соняшникова – 100 мл.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо. Верхнє листя знімаємо, все інше тонко шаткуємо і викладаємо в окремий посуд.
  2. Чистимо моркву та цибулю. Моркву нарізаємо тоненькою соломкою, цибулю – півкільцями. Очищений часник пропускаємо через прес.
  3. У перцю видаляємо серцевину, нарізаємо овоч невеликими смужками. Гострий перець очищаємо від насіння та подрібнюємо. Змішуємо підготовлені овочі з оцтом, сіллю, цукром та гострим перцем. Все перемішуємо та обходимо руками. Відправляємо салат у прохолодне місце на кілька годин.

Заправляємо салат олією і подаємо до столу з улюбленими котлетами. Смачного!