Приготуєте, навіть якщо в кишені небагато грошей: і салат, і начинка для сендвічів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5927
![Швидко, бюджетно та корисно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/ca/67842491-c687eab2e8f3a10c46d153f0ee69dca5.jpg?v=7600_1)
Ви приготуєте страву за півгодини
Хочеться приготувати легкий і пікантний салат, але грошей небагато? З простих продуктів за півгодини ви приготуєте неймовірну страву з того, що знайшли у холодильнику.
У салаті від Shuba жодного майонезу, зате багато пікантних та бюджетних інгредієнтів: часник, цибуля, гострий перець та оцет надають цій страві приємної стрижки, хрусткості та свіжості. Це ідеальний гарнір до м’яса, салат можна використовувати як начинку для хот-догів, вегетаріанських сендвічів і роликів з лаваша. Усього через 30 хвилин він буде готовий для подальших кулінарних експериментів.
Як приготувати гострий салат із капусти та перцю
Інгредієнти на 8 порцій:
- капуста білокачанна – 1 кг;
- морква – 2 шт.;
- перець солодкий – 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- часник, зубчики – 3 шт.;
- перець червоний гострий – 1/2 прим.;
- цукор – 40 г;
- сіль – 40 г;
- оцет – 30 мл;
- перець чорний мелений — 5 г;
- олія соняшникова – 100 мл.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо. Верхнє листя знімаємо, все інше тонко шаткуємо і викладаємо в окремий посуд.
- Чистимо моркву та цибулю. Моркву нарізаємо тоненькою соломкою, цибулю – півкільцями. Очищений часник пропускаємо через прес.
- У перцю видаляємо серцевину, нарізаємо овоч невеликими смужками. Гострий перець очищаємо від насіння та подрібнюємо. Змішуємо підготовлені овочі з оцтом, сіллю, цукром та гострим перцем. Все перемішуємо та обходимо руками. Відправляємо салат у прохолодне місце на кілька годин.
Заправляємо салат олією і подаємо до столу з улюбленими котлетами. Смачного!