Для швидкого сніданку або ситного перекусу: такі рулетики завжди будуть у вашому холодильнику

Читать на русском
Автор
6880
Бюджетно, просто та дуже смачно
Бюджетно, просто та дуже смачно. Фото focus.ua

Раз-два — і ви вже їсте

Тонкий лаваш — це відмінна основа для різноманітних закусок, лінивих варіантів випічки і піци. Сьогодні ми поділимося рецептом рулету, яким можна ситно і швидко поснідати або перекусити.

Цей рецепт "Фокусу" вам точно сподобається, адже за кілька хвилин у вас вийде незвичайна закуска. Готується вона швидко, просто і стане окрасою святкового столу.

Як приготувати рулет з лаваша та крабових паличок.

Інгредієнти:

  • лаваш вірменський тонкий – 1 аркуш;
  • крабові палички – 200 г;
  • вершковий сир – 150 г;
  • зелень (кріп, петрушка) – до смаку;
  • сіль, перець – до свого смаку;
  • майонез – за бажанням для соусу.

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички розморожуємо, чистимо та дрібно нарізаємо.
  2. Миємо, сушимо і дрібно нарізаємо зелень.
  3. Вершковий сир рівномірно розподіляємо на аркуші лаваша. Зверху викладаємо подрібнені крабові палички, посипаємо зеленню, за бажанням додаємо трохи майонезу.
  4. Лаваш з начинкою згортаємо в щільний рулет і відправляємо в холодильник приблизно на 30 хвилин, щоб він став щільнішим.
  5. Перед подачею нарізаємо рулет на порційні шматочки, розкладаємо на блюді та прикрашаємо гілочками кропу та петрушки.

А якщо залишилося трохи лаваша, приготуйте ліниву самсу. Хто б подумав, що ця страва готується так просто.