Для швидкого сніданку або ситного перекусу: такі рулетики завжди будуть у вашому холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6880
![Бюджетно, просто та дуже смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/60/757c4cff-eca2d809fedd84ee7256f5bb91e7660c.jpg?v=9191_1)
Раз-два — і ви вже їсте
Тонкий лаваш — це відмінна основа для різноманітних закусок, лінивих варіантів випічки і піци. Сьогодні ми поділимося рецептом рулету, яким можна ситно і швидко поснідати або перекусити.
Цей рецепт "Фокусу" вам точно сподобається, адже за кілька хвилин у вас вийде незвичайна закуска. Готується вона швидко, просто і стане окрасою святкового столу.
Як приготувати рулет з лаваша та крабових паличок.
Інгредієнти:
- лаваш вірменський тонкий – 1 аркуш;
- крабові палички – 200 г;
- вершковий сир – 150 г;
- зелень (кріп, петрушка) – до смаку;
- сіль, перець – до свого смаку;
- майонез – за бажанням для соусу.
Спосіб приготування:
- Крабові палички розморожуємо, чистимо та дрібно нарізаємо.
- Миємо, сушимо і дрібно нарізаємо зелень.
- Вершковий сир рівномірно розподіляємо на аркуші лаваша. Зверху викладаємо подрібнені крабові палички, посипаємо зеленню, за бажанням додаємо трохи майонезу.
- Лаваш з начинкою згортаємо в щільний рулет і відправляємо в холодильник приблизно на 30 хвилин, щоб він став щільнішим.
- Перед подачею нарізаємо рулет на порційні шматочки, розкладаємо на блюді та прикрашаємо гілочками кропу та петрушки.
А якщо залишилося трохи лаваша, приготуйте ліниву самсу. Хто б подумав, що ця страва готується так просто.