Закуска розлетиться за пару хвилин: рулет за цим рецептом виходить неймовірно ніжним
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 833
![Закуска просто розтане у роті](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/f6/99595544-7f8a9d93bb5384a8390396fb64296f61.jpg?v=6002_1)
Готуватимете і для ситного перекушування, і до свята
Найрізноманітніші закуски — чудовий спосіб швидко перекусити та доповнити святковий стіл. Ми подаємо цю страву на шпажках в тарталетках або у вигляді маленьких канапе, але найпопулярнішим варіантом є закуски з лавашем.
Разом із "На пенсії" ми пропонуємо рецепт неймовірно смачного рулету, який просто танутиме у роті. Яскравий, смачний, легкий та соковитий відмінно підійде і для ситного перекушування, і на святковий стіл. До того ж, готувати його – суцільне задоволення.
Як приготувати рулет з лаваша
Інгредієнти:
- тонкий лаваш — 2 шт.;
- морква по-корейськи – 200 г;
- сир плавлений – 3 шт.;
- майонез чи сметана – 100 г;
- часник – 2 зубчики;
- зелень петрушки, кропу — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Плавлений сир натираємо на середній тертці, нарізаємо дрібно зелень. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо майонез чи сметану.
- Часник натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом.
- Перший лист лаваша змащуємо часниковою сумішшю і зверху викладаємо моркву по-корейськи. Накриваємо її другим листом лаваша і змащуємо сиром із зеленню та майонезом. Лаваш акуратно згортаємо в рулет, фіксуємо харчовою плівкою та відправляємо на пару годин у холодильник.
Потім звільняємо від плівки, нарізаємо порційними шматочками та викладаємо на блюдо. Подаємо з улюбленим салатом.