Жодного дня без цього салату: він швидко готується і моментально з’їдається
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 47756
![Ситно, смачно та дуже швидко](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/aa/d7a1e4e3-f9513f9c60175d63117b86b324161aa6.jpg?v=2784_1)
Сподобається і вам, і вашим близьким
Салат – це завжди чудова ідея урізноманітнити наше меню. Овочеві та м’ясні, з печінкою та рибою – рецептів їх неймовірна кількість.
А ось про салат з квасолею ви ще достеменно не чули! "Господинька" ділиться швидким у приготуванні, ситною і неймовірно смачною стравою. Ніхто не встане з-за столу, поки на тарілці буде хоч шматочок.
Як приготувати салат з квасолею
Інгредієнти:
- морква – 2 шт.;
- солоні огірки середнього розміру – 3 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- квасоля консервована біла — 1 банка (250 г);
- крім, сіль, перець – на свій смак;
- часник – 2-3 зубчики;
- майонез – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Відварюємо або запікаємо до готовності моркву, даємо їй охолонути, чистимо та нарізаємо кубиками.
- Курячі яйця відварюємо круто. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо такими самими кубиками.
- Подрібнюємо солоні огірки. З консервованої квасолі зливаємо рідину.
- Підготовлені інгредієнти змішуємо у салатнику. За бажанням додаємо пропущений через прес часник та подрібнену зелень. Солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Відправляємо салат на годину в холодильник, щоб страва настоялась.
До речі, із квасолі можна приготувати ще один незвичайний салат. До того ж ви впораєтеся за 15 хвилин.