Жодного дня без цього салату: він швидко готується і моментально з’їдається

Читать на русском
Автор
47756
Ситно, смачно та дуже швидко
Ситно, смачно та дуже швидко. Фото sigmatv.net.ua

Сподобається і вам, і вашим близьким

Салат – це завжди чудова ідея урізноманітнити наше меню. Овочеві та м’ясні, з печінкою та рибою – рецептів їх неймовірна кількість.

А ось про салат з квасолею ви ще достеменно не чули! "Господинька" ділиться швидким у приготуванні, ситною і неймовірно смачною стравою. Ніхто не встане з-за столу, поки на тарілці буде хоч шматочок.

Як приготувати салат з квасолею

Інгредієнти:

  • морква – 2 шт.;
  • солоні огірки середнього розміру – 3 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • квасоля консервована біла — 1 банка (250 г);
  • крім, сіль, перець – на свій смак;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • майонез – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо або запікаємо до готовності моркву, даємо їй охолонути, чистимо та нарізаємо кубиками.
  2. Курячі яйця відварюємо круто. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо такими самими кубиками.
  3. Подрібнюємо солоні огірки. З консервованої квасолі зливаємо рідину.
  4. Підготовлені інгредієнти змішуємо у салатнику. За бажанням додаємо пропущений через прес часник та подрібнену зелень. Солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Відправляємо салат на годину в холодильник, щоб страва настоялась.

До речі, із квасолі можна приготувати ще один незвичайний салат. До того ж ви впораєтеся за 15 хвилин.