Хоч каструлю приготуйте – буде мало: фантастичний салат із того, що знайшли у холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 110867
Близькі допоможуть готувати добавку
Напевно, ви часто бачите в овочевих відділах пекінську капусту. Якщо ви готували з неї лише незвичайні голубці у фритюрі, цей рецепт саме для вас.
Сьогодні ми з "УНІАН" поділимося рецептом приголомшливого салату з цим овочем. Чому ми вважаємо цю страву ідеальною: По-перше, готується вона дуже просто — вам не доведеться стояти півдня на кухні. По-друге, салат виходить неймовірно ситним та смачним. Ну, і для його приготування ви не витратите багато грошей — всі продукти є або вдома, або в холодильнику. Перевіримо?
Як приготувати салат з пекінської капусти та курячого філе
Інгредієнти:
- 1 середня пекінська капуста;
- 1 баночка кукурудзи;
- 3 яйця;
- 1 велике куряче філе;
- майонез;
- спеція "Каррі".
Спосіб приготування:
- Пекінську капусту ретельно миємо, дрібно шаткуємо і відправляємо в глибоку місткість.
- З консервованої кукурудзи зливаємо рідину та додаємо її до капусти.
- Курячі яйця відварюємо, даємо охолонути, чистимо, нарізаємо кубиками та відправляємо в салатник до інших інгредієнтів.
- Куряче філе ретельно миємо, нарізаємо слайсами та обсмажуємо на олії з додаванням спеції "Каррі". Даємо трохи охолонути та відправляємо до салатника.
- Заправляємо салат майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Найкраще до цього салату подати незвичайне картопляне пюре. Вам точно сподобається.