Відкриєте холодильник – і знайдете всі інгредієнти: фантастичний салат із того, що є під рукою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2012
Вжух — і готове
Важко уявити нашу кухню без найрізноманітніших салатів. Вони є і на святкових столах, і під час сімейного обіду чи вечері.
Серед усієї різноманітності рецептів завжди виділяються салати з буряків. Цей, на перший погляд, звичний продукт у стравах розкривається по-іншому. Варто додати до нього обсмажену цибулю та консервований горошок — і від такого салату захоплять абсолютно всіх. Незвичайним рецептом ділиться "ТСН".
Як приготувати салат з цибулею і горошком
Інгредієнти
- буряк — 3 шт.;
- консервований горошок — 1 банка;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- зелень — на свій смак;
- перець чорний мелений, сіль — до свого смаку;
- рослинна олія.
Спосіб приготування:
- Буряки відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо на середні кубики.
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його в розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до легкого золотистого кольору.
- Миємо, сушимо та подрібнюємо зелень. З консервованого горошку зливаємо рідину.
- У салатнику змішуємо буряк, обсмажену цибулю, консервований горошок та подрібнену зелень. Все солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Приготуйте до бурякового салату куряче філе на сковороді — і ваші близькі будуть у захваті. Спробуйте і перевірте самі.