Відкриєте холодильник – і знайдете всі інгредієнти: фантастичний салат із того, що є під рукою

Читать на русском
Автор
2012
Чудовий рецепт на всі випадки життя
Чудовий рецепт на всі випадки життя. Фото tsn.ua

Вжух — і готове

Важко уявити нашу кухню без найрізноманітніших салатів. Вони є і на святкових столах, і під час сімейного обіду чи вечері.

Серед усієї різноманітності рецептів завжди виділяються салати з буряків. Цей, на перший погляд, звичний продукт у стравах розкривається по-іншому. Варто додати до нього обсмажену цибулю та консервований горошок — і від такого салату захоплять абсолютно всіх. Незвичайним рецептом ділиться "ТСН".

Як приготувати салат з цибулею і горошком

Інгредієнти

  • буряк — 3 шт.;
  • консервований горошок — 1 банка;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • зелень — на свій смак;
  • перець чорний мелений, сіль — до свого смаку;
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1. Буряки відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо на середні кубики.
  2. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його в розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до легкого золотистого кольору.
  3. Миємо, сушимо та подрібнюємо зелень. З консервованого горошку зливаємо рідину.
  4. У салатнику змішуємо буряк, обсмажену цибулю, консервований горошок та подрібнену зелень. Все солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Приготуйте до бурякового салату куряче філе на сковороді — і ваші близькі будуть у захваті. Спробуйте і перевірте самі.