Цей салат сам проситиметься в рот: ви приготуєте його всього за 20 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4353
Вітамінна бомба на тарілці
З капусти та буряків часто готуємо різноманітні страви. Але сьогодні ми здивуємо вас неймовірною вітамінною бомбою.
Салат за рецептом Shuba з цих популярних інгредієнтів виходить дуже гарним та смачним. Він підходить до будь-яких м’ясних страв, каш, картоплі. Цю смакоту ви також з гордістю подаватимете і на святковий стіл. Страва наповнить тіло бадьорістю та допоможе пережити йому холодний час.
Як приготувати салат з капусти, моркви та буряку
Інгредієнти на 4 порції:
- білокачанна капуста – 1/2 шт.;
- буряк – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- квасоля червона – 240 г;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- олія оливкова Extra Virgin — 2 ст. л.;
- перець чорний мелений – на свій смак;
- сіль — 1/4 ч. л.
Спосіб приготування:
- Суху квасолю замочуємо на 2-3 години та відварюємо до готовності. З консервованою просто зливаємо рідину.
- Капусту миємо і шаткуємо. Викладаємо її в глибоку миску, солимо і залишаємо на 1 хвилину. Через вказаний час зливаємо воду.
- Буряк і моркву миємо, чистимо і натираємо на великій тертці. Змішуємо їх з нашаткованою капустою та підготовленою квасолею.
- Для приготування заправки змішуємо лимонний сік, оливкову олію, чорний перець та дрібку солі. Поливаємо заправкою салат, перемішуємо та подаємо на стіл.
Подаємо салат з улюбленим гарніром і насолоджуємося. Смачного!