Цей салат сам проситиметься в рот: ви приготуєте його всього за 20 хвилин

Читать на русском
Автор
4353
Страва виходить яскравою, смачною та корисною
Страва виходить яскравою, смачною та корисною. Фото shuba.life

Вітамінна бомба на тарілці

З капусти та буряків часто готуємо різноманітні страви. Але сьогодні ми здивуємо вас неймовірною вітамінною бомбою.

Салат за рецептом Shuba з цих популярних інгредієнтів виходить дуже гарним та смачним. Він підходить до будь-яких м’ясних страв, каш, картоплі. Цю смакоту ви також з гордістю подаватимете і на святковий стіл. Страва наповнить тіло бадьорістю та допоможе пережити йому холодний час.

Як приготувати салат з капусти, моркви та буряку

Інгредієнти на 4 порції:

  • білокачанна капуста – 1/2 шт.;
  • буряк – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • квасоля червона – 240 г;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • олія оливкова Extra Virgin — 2 ст. л.;
  • перець чорний мелений – на свій смак;
  • сіль — 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Суху квасолю замочуємо на 2-3 години та відварюємо до готовності. З консервованою просто зливаємо рідину.
  2. Капусту миємо і шаткуємо. Викладаємо її в глибоку миску, солимо і залишаємо на 1 хвилину. Через вказаний час зливаємо воду.
  3. Буряк і моркву миємо, чистимо і натираємо на великій тертці. Змішуємо їх з нашаткованою капустою та підготовленою квасолею.
  4. Для приготування заправки змішуємо лимонний сік, оливкову олію, чорний перець та дрібку солі. Поливаємо заправкою салат, перемішуємо та подаємо на стіл.

Подаємо салат з улюбленим гарніром і насолоджуємося. Смачного!