Не тільки вінегрет і набридла "Шуба": приголомшливий салат зі звичайного буряка

Читать на русском
Автор
31514
Просто, швидко та дуже смачно
Просто, швидко та дуже смачно. Фото prostoway

На цей салат ви не витратите багато грошей та часу

Буряк – дуже корисний овоч. Але якщо ви готуєте з неї тільки класичний вінегрет і звичний оселедець під "Шубою", то саме час для експериментів.

Якщо змішати буряк з квашеною капустою, цибулею та родзинками, приправити спеціями – вийде простий, але смачний та корисний салат. Від рецепта Smachnonews будуть у захваті всі.

Як приготувати салат з буряка та квашеної капусти

Інгредієнти на 2 порції:

  • 1 буряк середнього розміру;
  • 1 цибулина;
  • 300 г квашеної капусти;
  • 4 ст. л. оливкової олії;
  • 1 ст. л. кунжуту;
  • 2 ст. л. родзинок;
  • сіль, чорний мелений перець до свого смаку;
  • 10 г приправи "Італійські трави";
  • 5 г сушеного часнику.

Спосіб приготування:

  1. Буряк мий, чистимо і нарізаємо великими шматочками. Загортаємо її у фольгу, викладаємо у форму та відправляємо її у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Даємо охолонути та нарізаємо на велику тертку.
  2. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Обсмажуємо її на розігрітій сковороді з рослинною олією до прозорості. Туди ж відправляємо квашену капусту. Все перемішуємо і смажимо протягом 5-7 хвилин.
  3. У салатник викладаємо підготовлені буряки. Додаємо промиті родзинки, смажену з цибулею капусту, сіль, перець, італійські трави, сушений часник та кунжут. Заправляємо все рослинною олією і ретельно перемішуємо.

Подаємо до салату улюблені соковиті котлетки. Вийде фантастично!