Не тільки вінегрет і набридла "Шуба": приголомшливий салат зі звичайного буряка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 31514
На цей салат ви не витратите багато грошей та часу
Буряк – дуже корисний овоч. Але якщо ви готуєте з неї тільки класичний вінегрет і звичний оселедець під "Шубою", то саме час для експериментів.
Якщо змішати буряк з квашеною капустою, цибулею та родзинками, приправити спеціями – вийде простий, але смачний та корисний салат. Від рецепта Smachnonews будуть у захваті всі.
Як приготувати салат з буряка та квашеної капусти
Інгредієнти на 2 порції:
- 1 буряк середнього розміру;
- 1 цибулина;
- 300 г квашеної капусти;
- 4 ст. л. оливкової олії;
- 1 ст. л. кунжуту;
- 2 ст. л. родзинок;
- сіль, чорний мелений перець до свого смаку;
- 10 г приправи "Італійські трави";
- 5 г сушеного часнику.
Спосіб приготування:
- Буряк мий, чистимо і нарізаємо великими шматочками. Загортаємо її у фольгу, викладаємо у форму та відправляємо її у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Даємо охолонути та нарізаємо на велику тертку.
- Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Обсмажуємо її на розігрітій сковороді з рослинною олією до прозорості. Туди ж відправляємо квашену капусту. Все перемішуємо і смажимо протягом 5-7 хвилин.
- У салатник викладаємо підготовлені буряки. Додаємо промиті родзинки, смажену з цибулею капусту, сіль, перець, італійські трави, сушений часник та кунжут. Заправляємо все рослинною олією і ретельно перемішуємо.
Подаємо до салату улюблені соковиті котлетки. Вийде фантастично!