Якщо звичні салати з буряків набридли – спробуйте цей: чудовий варіант до Дня закоханих

Читать на русском
Автор
19976
Прості інгредієнти, а смак виходить вишуканим
Прості інгредієнти, а смак виходить вишуканим. Фото shuba.life

Друга половинка точно розцілує за таку вечерю

Ми вже готували неймовірну кількість салатів з буряком. Здається, що здивувати цю страву вже неможливо.

Але сьогодні ми зі Shuba приготували вам ще один фантастичний рецепт салату з буряком родом із Франції. Просто додайте до буряків трохи овочів та м’яса – і вишуканий смак салату здивує. Традиційно готується ця страва з сирого буряка та моркви, але можна відварити овочі до напівготовності. Приготуйте його до Дня святого Валентина – і ваша друга половинка буде задоволена!

Як приготувати салат з буряка

Інгредієнти на 2 порції:

  • яловичина – 200 г;
  • буряк – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • капуста білокачанна – 200 г;
  • картопля – 2 шт.;
  • солоні огірки – 1.5 прим.;
  • майонез 72% — 100 г;
  • сіль, перець чорний мелений — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Моркву та буряк миємо, чистимо, натираємо її на салатній тертці.
  2. Тонко шаткуємо капусту, розминаємо її руками. Огірки нарізаємо соломкою.
  3. Очищену картоплю натираємо на дрібній тертці. Обсмажуємо її на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистої скоринки.
  4. Миємо та обсушуємо м’ясо. Нарізаємо його тонкою соломкою, солимо, перчимо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинною олії до готовності, обережно перемішуючи. Готове м’ясо відправляємо на паперовий рушник.
  5. Підготовлені інгредієнти розкладаємо окремими купками на зручній страві, по центру поміщаємо необхідну кількість майонезу та подаємо на стіл. Змішуємо салат вже після подачі.

До свята можна також приготувати курячі стегна з картоплею та овочами. Цей рецепт не залишить байдужим нікого.