Якщо звичні салати з буряків набридли – спробуйте цей: чудовий варіант до Дня закоханих
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19967
Друга половинка точно розцілує за таку вечерю
Ми вже готували неймовірну кількість салатів з буряком. Здається, що здивувати цю страву вже неможливо.
Але сьогодні ми зі Shuba приготували вам ще один фантастичний рецепт салату з буряком родом із Франції. Просто додайте до буряків трохи овочів та м’яса – і вишуканий смак салату здивує. Традиційно готується ця страва з сирого буряка та моркви, але можна відварити овочі до напівготовності. Приготуйте його до Дня святого Валентина – і ваша друга половинка буде задоволена!
Як приготувати салат з буряка
Інгредієнти на 2 порції:
- яловичина – 200 г;
- буряк – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- капуста білокачанна – 200 г;
- картопля – 2 шт.;
- солоні огірки – 1.5 прим.;
- майонез 72% — 100 г;
- сіль, перець чорний мелений — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Моркву та буряк миємо, чистимо, натираємо її на салатній тертці.
- Тонко шаткуємо капусту, розминаємо її руками. Огірки нарізаємо соломкою.
- Очищену картоплю натираємо на дрібній тертці. Обсмажуємо її на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистої скоринки.
- Миємо та обсушуємо м’ясо. Нарізаємо його тонкою соломкою, солимо, перчимо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинною олії до готовності, обережно перемішуючи. Готове м’ясо відправляємо на паперовий рушник.
- Підготовлені інгредієнти розкладаємо окремими купками на зручній страві, по центру поміщаємо необхідну кількість майонезу та подаємо на стіл. Змішуємо салат вже після подачі.
До свята можна також приготувати курячі стегна з картоплею та овочами. Цей рецепт не залишить байдужим нікого.