Просто тане у роті: рецепт хека під сирною шубкою

Читать на русском
Автор
809
Ця риба виходить неймовірно ніжною (зображення створено за допомогою ШІ)
Ця риба виходить неймовірно ніжною (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як приготувати хек по-новому.

У світі кулінарії завжди є місце для експериментів і творчості. І коли йдеться про рецепти, які поєднують ніжний смак з вишуканістю, хек під сирною шубкою — це один з найкращих виборів. Ця страва вражає не лише своїм виглядом, а й смаковим поєднанням.

Дозвольте нам поділитися з вами рецептом цього дивовижного блюда. Про це пише Укр.медіа.

Рецепт "Ніжний хек під сирною шубкою":

Інгредієнти:

  • Філе хека — 500 г
  • Сир твердий — 100 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Майонез — 2 ст. ложки
  • Панірувальні сухарі — за потребою
  • Сіль, перець — за смаком

Інструкція:

  • Почнемо з того, що підготуємо філе хека. Його потрібно ретельно промити під холодною водою і обсушити кухонним рушником.
  • Наріжте сир тонкими пластинами. Якщо він досить м'який, то його можна натерти на тертці.
  • У мисці розбийте яйце, додайте майонез, сіль та перець за смаком і ретельно змішайте.
  • Підготовлене філе хека обмочіть у яйцевій суміші, а потім обваляйте в панірувальних сухарях.
  • Розігрійте сковороду з олією і обсмажте філе хека з обох сторін до золотистого кольору та готовності.
  • Покладіть обсмажене філе на підготовану форму для запікання, а зверху рівномірно розподіліть сир.
  • Відправте форму з блюдом у попередньо розігріту до 180°C духовку на 10-15 хвилин або до того моменту, поки сир не розтане і не стане золотистим.
  • Подаємо на стіл, прикрасивши зеленню та лимоном.

Порада:

При подачі на стіл можна полити блюдо соусом з лимону та зеленню, це додасть йому ще більше аромату та смаку. Не забувайте експериментувати зі складниками, адже саме це робить кулінарію такою захоплюючою та креативною!

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати бутербродну пасту з оселедця за рецептом "Телеграфа". Пропонуємо також приготувати цікавий маринад для скумбрії.