Універсальний рецепт: маринад, у якому будь-яка риба буде фантастичною

Читать на русском
Автор
14623
Готується така страва надзвичайно просто
Готується така страва надзвичайно просто. Фото vilkin.pro

Чудовий рецепт рибки на свято і не тільки

Ми розповідали, як дуже смачно приготувати скумбрію з рисом. Тепер ділимось рецептом ідеальної запеченої рибки.

З цим маринадом можна приготувати будь-яку рибу, та зі скумбрією виходить найсмачніше. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • Скумбрія свіжоморожена – 3 шт
  • Чорний мелений перець – до смаку
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Соєвий соус – 3-4 ст. л.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Цукор – 0.5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Рибу миємо, обробляємо кожну на філе. Зверху кожне філе посипаємо чорним перцем чи іншими спеціями до смаку.
  2. Після цього змішуємо соєвий соус, лимонний сік та цукор. Сумішшю змащуємо філе і даємо промаринуватись протягом 15-20 хвилин. Чим довше філе маринується, тим ароматнішим і смачнішим вийде.
  3. Кожне філе розрізаємо навпіл. З кожної отриманої частинки згортаємо рулет і фіксуємо зубочисткою. Заготовки викладаємо на застелене папером для випікання деко.
  4. Випікаємо рибні рулетики 15-20 хвилин в духовці, заздалегідь розігрітій до 180-190 градусів. Готові рулети можна додатково змастити соком, що виділився під час приготування риби.

Рибка виходить дуже соковитою та смачною. Також ми ділились простим рецептом особливо смачного м’ясного рулету.