Ви закохаєтеся в "Лесю" з першого шматочка: тепер цей салат завжди буде на вашому столі

Читать на русском
Автор
93625
Найпростіший салат із доступних продуктів
Найпростіший салат із доступних продуктів. Фото shuba.life

П’ять хвилин — і ви вже їсте

Що може бути простіше і смачніше за салат? Готувати цю страву – одна насолода: подрібнили всі інгредієнти, заправили улюбленим соусом і подали до столу. Варіантів цієї страви – неймовірна кількість.

Якщо ви до цього ніколи не готували салат із пекінської капусти, то саме час це зробити. Салат "Леся" за рецептом Shuba готується буквально за п’ять хвилин, а задоволення ви отримаєте неймовірне.

Як приготувати салат "Леся" з пекінської капусти та горошку.

Інгредієнти:

  • горошок консервований – 400 г;
  • капуста пекінська – 350 г;
  • цибуля зелена – 2 шт.;
  • кріп, гілочка – 2 р.

Для заправки:

  • сметана 30% — 3 ст. л.;
  • сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
  • часник, зубчики – 1 шт.;
  • французька гірчиця — 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо і шаткуємо. Зелень дрібно нарізаємо. З консервованого горошку зливаємо рідину. Все перемішуємо в глибокій мисці.
  2. Для приготування заправки чистимо та пропускаємо через прес часник. Змішуємо його зі сметаною та французькою гірчицею. Все солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
  3. Приготованим соусом заправляємо салат та подаємо на стіл.

До речі, цей салат можна подавати із домашнім майонезом або оригінальною заправкою. Спробуйте — ви зможете урізноманітнити страву.