Ви закохаєтеся в "Лесю" з першого шматочка: тепер цей салат завжди буде на вашому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 93662
![Найпростіший салат із доступних продуктів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/e3/b93c2312-63918dd8a20d8d3f1f6a8ddcae03ce37.jpg?v=2623_1)
П’ять хвилин — і ви вже їсте
Що може бути простіше і смачніше за салат? Готувати цю страву – одна насолода: подрібнили всі інгредієнти, заправили улюбленим соусом і подали до столу. Варіантів цієї страви – неймовірна кількість.
Якщо ви до цього ніколи не готували салат із пекінської капусти, то саме час це зробити. Салат "Леся" за рецептом Shuba готується буквально за п’ять хвилин, а задоволення ви отримаєте неймовірне.
Як приготувати салат "Леся" з пекінської капусти та горошку.
Інгредієнти:
- горошок консервований – 400 г;
- капуста пекінська – 350 г;
- цибуля зелена – 2 шт.;
- кріп, гілочка – 2 р.
Для заправки:
- сметана 30% — 3 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений – на свій смак;
- часник, зубчики – 1 шт.;
- французька гірчиця — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо і шаткуємо. Зелень дрібно нарізаємо. З консервованого горошку зливаємо рідину. Все перемішуємо в глибокій мисці.
- Для приготування заправки чистимо та пропускаємо через прес часник. Змішуємо його зі сметаною та французькою гірчицею. Все солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
- Приготованим соусом заправляємо салат та подаємо на стіл.
До речі, цей салат можна подавати із домашнім майонезом або оригінальною заправкою. Спробуйте — ви зможете урізноманітнити страву.