Приготуйте курочку у найніжнішому соусі – і близькі не захочуть вечеряти по-іншому
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2971
Порадуйте близьких найсмачнішою вечерею
Ароматна, соковита курочка завжди відмінний варіант для ситної сімейної вечері. Готується вона швидко, а виходить смачною та ситною.
Сьогодні разом з OBOZ.UA ми приготуємо курку у вершково-часниковому соусі. При мінімумі інгредієнтів та зусиль ви приготуєте ресторанну страву.
Як приготувати курку у вершково-часниковому соусі
Інгредієнти:
- курка — 2 кг;
- молоко — 100 мл;
- сіль, зелень — за смаком;
- часник — 2 головки;
- вершки – 150 мл;
- масло вершкове — 100 г;
- хмелі-сунелі — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Курку миємо і розбираємо на частини, за бажання знімаємо шкіру і прибираємо весь жир.
- М’ясо солимо, перчимо, додаємо спеції та ретельно втираємо у кожен шматочок. Відправляємо його у форму для запікання, заливаємо все молоко та запікаємо у духовці протягом години.
- Для приготування соусу в миску наливаємо вершки, додаємо вершкове масло і нагріваємо в мікрохвильовій печі до повного розчинення масла. Додаємо пропущений через прес часник, спеції, сухі трави та все ретельно перемішуємо.
- Готову курку дістаємо з духовки, заливаємо нашою вершково-часниковою заправкою та прикрашаємо свіжою кінзою або будь-якою зеленню на ваш смак.
Подаємо курочку разом з улюбленим салатом. Смачного!